Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, montujeme kuchyň z Ikei a a když zásuvky dojedou ke konci hrozně bouchnou, přitom je uvedeno, že jsou vybaveny tlumiči, které zajistí tiché zavírání.Máme sérii Abstrakt. Vše jsme montovali dle návodu, tak nevím, kde jsme udělali chybu.
Děkuji za rady
Tak v současnosti už mají být součástí zásuvky, hledejte, jestli tam máte ikea.com/... když otevřete hlubokou zásuvku, měly by tlumiče být vidět na konci kusu našroubovaného na skříňce.
Tak ještě jinak, v ceně jsou jen u některých typů zásuvek u kuchyňských hlubokých 54 cm se kupují zvlášť. ikea.com/...
Mám tuto skříňku, myslela jsem že tlumiče jsou již zabudované i prodavač mi to tak řekl a dokupovala jsem si jen tlumiče ke dvířkám. Právě, že píší, že všechny zásuvky jsou vybaveny tlumiči kromě série Harlig.Zítra se podívám podrobněji, jesli něco podobného tlumiči najdu a nebo jestli se to teda musí nějak seřizovat, ale to by snad bylo v návodu, ne?Odkaz na skříňku: ikea.com/...
Nevím, neznám tuhle skřínku a tenhle systém a snad asi ani nechci znát. Ovšem v tom odkazu co jsi sem dala, je v sekci Montážní návody i návod na tlumič nárazů v zásuvce. Podle toho co jsem tam vyčetl, nebo spíš vykoukl, tak se jedná o nějaký přídavný tlumič, ale říkám, osobně tenhle systém neznám.
Ale každá slušně vychovaná zásuvka má už tlumič zabudovaný bez nějaký dodatečný montáže.
Dobrý den, nevím jestli konkrétně u vašeho nábytku jsou tlumiče namontovány, možná tam mohou být, ale nejsou. Naše firma nabízí tlumiče zásuvek i dvířek za dostupné ceny a montáž je tak jednoduchá, že ji zvládne každý. Podívejte se na www.rokof.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.