Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka jak jí vyčistit?

Od: niki82* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám ucpanou pračku.Prala jsem tam polštář s kuličkovou náplní a při praní se rozbil zip.

Ty kuličky se dostali úplně všude.Filtr jsme vyčistili,ale podalších asi 3 praních přestala pračka vypouštět

vodu.Ve filtru chyba není,ale je to ucpané asi uvnitř pračky.Poraďte mě prosím jak to z ní dostat.

Neexistuje nějaký přípravek přímo do pračky na rozpuštění usazenin?

Dík,moc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vemte nějaké kuličky a nalijte na ně SAVO, venku. Myslím kuličky z polštáře. Třeba se rozpustí. Pračka se také čistí Savem. Pak by to bylo jednoduché. Jen najít něco, co kuličky rozpustí a pračce neuškodí.Jen můj nápad.

hodnocení

0x

jak jsou ty kuličky veliké a vyndali jste je všechny nejspíše se kuličky dostaly k črpadlu a to se zaseklo

niki82*
hodnocení

jsou tak 2-3mm veliké.Z bubnu jsme ja vyndali,ale dostali se také za buben a zřejmě i do odtokových hadic.

benjik*
hodnocení

0x

Dobrý den,

jaká je to pračka z vrchu,z předu a jaká značka?

honza01*
hodnocení

0x

no ja bych to vyresil tak ze bych dosel do drogerky a primo bych se v obchode zeptal co na to pouzit.)

hodnocení

0x

Něco podobného se přihodilo mé matce. Polštář se v pračce roztrhl a mě pak nezbylo nic jinýho, než pračku celou rozdělat a molitanový kousky vytahovat ze všech možných i nemožných míst. Samozřejmě, nestačilo to pouze jednou, neb jsem to nerozdělal hned napoprvé všechno a tak jsem si udělal sborku aa rozborku pračky hned dvakrát.

niki82*
hodnocení

Tak Všem moc děkuji za rady,ale pračka už je v pořádku.Vyčistili jsme odtokovou hadici a znovu filtr a pak

jí zapnuli a vše z ní vyletělo.Tak jsem si oddychla. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]