Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám ucpanou pračku.Prala jsem tam polštář s kuličkovou náplní a při praní se rozbil zip.
Ty kuličky se dostali úplně všude.Filtr jsme vyčistili,ale podalších asi 3 praních přestala pračka vypouštět
vodu.Ve filtru chyba není,ale je to ucpané asi uvnitř pračky.Poraďte mě prosím jak to z ní dostat.
Neexistuje nějaký přípravek přímo do pračky na rozpuštění usazenin?
Dík,moc.
Vemte nějaké kuličky a nalijte na ně SAVO, venku. Myslím kuličky z polštáře. Třeba se rozpustí. Pračka se také čistí Savem. Pak by to bylo jednoduché. Jen najít něco, co kuličky rozpustí a pračce neuškodí.Jen můj nápad.
Něco podobného se přihodilo mé matce. Polštář se v pračce roztrhl a mě pak nezbylo nic jinýho, než pračku celou rozdělat a molitanový kousky vytahovat ze všech možných i nemožných míst. Samozřejmě, nestačilo to pouze jednou, neb jsem to nerozdělal hned napoprvé všechno a tak jsem si udělal sborku aa rozborku pračky hned dvakrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.