Nejste přihlášen/a.
Bydlela jsem v domě , který vlastní 4 sourozenci. Jsem svobodná matka na mateřské dovolené. Můj otec je jeden ze spoluvlastníků domku. Odhlásil mě z trvalého pobytu . To může? Musela jsem se totiž vystěhovat, odříznul mi topení a od listopadu tam již nebydlím. Mohu se nějak bránit?
Bránit jste se mohla v době probíhajícího správního řízení o zrušení vašeho TP. Řízení bylo vyvěšeno na úřední desce úřadu a to jste měla možnost odvolání - tedy v případě, kdy jste mohla zpochybnit důvody zrušení TP. Dneska asi už máte TP na ohlašovně úřadu a nebo jste se přihlásila v místě, kde nyní bydlíte. Ale jak zde už mnohokrát opakujeme, TP vám nezajišťuje ani žádné vlastnické, nájemní a nebo jiné právo - je to pouze evidenční údaj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.