Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polila jsem kalhoty tuzí

Od: holka* odpovědí: 8 změna:

ahoj vsichni pomostemi prosim*plac*polila jsem si nove gate ve vytvarce cernou tuzi po hodine. asi po 10min jsemto prala pod proudem vody. Na nestesti jsem pod nema mela i bile elastaky takze jsou take cerne*palec*vyborne .ale u tech elastaku jsem vymyslela ze je nabatykuju. Doma jsem to machala v horke a studene vode s pracim praskem. potom jsem si gate rozlozila a na skvrny jsemdala mydlo a kartacke to drtha. jako pomohlo to ale prece tam jeste neco je*zed*takove skvrnky.nevite prosim cimby to slo odstranit

ALE PROSIM zadne rady jako treba: zamalovat kytickama nebo vystrikat savem , dat do cistirny nebo kupovat ruzne drahe prostredky!

HLAVNE SE BOJIM ZE ME MAMKA BUDE MOC NADAVAT!*modla*

TAKZE VSEM PREDEM MOC DEKUJI:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

ahoj, použij Vanish na skvrny, je celkem schopný.

hodnocení

0x

Kup si v drogeriii mýdlo Dr. Beckmann - žlučové mýdlo. Stojí kolem 40ti korun a namydli tím skvrny a nech třeba tři hodiny, i více, působit. Pak to hoď fo pračky s normálním pracím práškem, nebo přidej i ten Vanich. Zkus to, tím nic nezkazíš, buďto skvrny zmizí, nebo ne... Já mám s tím žlučovým mýdlem velice dobré zkušenosti.

Tuš jsem nikdy neodstranila ničím. Ale našla jsem tuto radu: Tuš z látky musí "vypěnit" _ takže namočit, posypat kypřícím práškem a tu černou pěnu stírat, nenechat to znova vsáknout, nebo rozpliznout na větší flek. Pronikne-li barvivo do vlákna, skvrna se stává neodstranitelnou. Takže vyzkoušej a uvidíš. Hlavně neměj strach, mamka Ti to jistě odpustí. Znadává, ale hlavu Ti jistě neutrhne.;)doplněno 15.02.12 20:11:Ano, normální do pečení.
holka*
hodnocení

Vsem moc dekuji;) chtela jsemse zeptat ken kyprici prasek jako obycejny na peceni?*nevi*

hodnocení

0x

ANO, SNAZIL JSEM SE TO VYPRAT

Ahoj, myslím si, že tuš neodstraníš nikdy ničím. Měla jsem pěknou novou halenku, polila jsem si ji tuší ve škole a už nikdy jsem ten černý flek z břicha nedostala. Mamka mě nutila, ať ji aspoň donosím na doma.

Protože jablko nepadá daleko od stromu, moje dcera v dětství vyvedla ještě větší koninu. Představ si, že malovala cosi tuší V POSTELI!*ee* No a celou lahvičku otočila do slamníku. Prostěradlo jsme vyhodili, na slamníku je to dodnes. Naštěstí schované pod prostěradlem.

Tuš je pěkná potvůrka, tu opravdu z textilie asi nedostaneš. Ber to tak, že za život se něco stane. A kdyby mamka opravdu moc nadávala, řekni jí, že je to pořád lepší, než kdyby Tě třeba porazilo auto. Nemám pravdu? *mala* Jaga.

askmenow*

Někdy tuš odstranit jde. Kdysi na základce jsem na výtvarce měla přes opěradlo židle novou stříbrnou vestu, takovou tu péřovou. Spolužáci, co seděli za mnou, mi omylem celá záda postříkali tuší. Tenkrát jsem to hrozně obrečela, ta vesta se mi hrozně moc líbila... a svtěte dv se, mamka to vyprala :)

holka*
hodnocení

ahoj tuz sla celkem dobre odstranit*ua*takze zadne skvrny nic apsolutne ciste. mamka to polila ANTI-FLEK.

Vsem moc dekuji za rady*hej*

hodnocení

0x

Jedna rada je nejjednodušší a stojí nejméně peněz.

Ukázat to mamince, maminka možná také ve škole přišla k nějakému poškození oblečení a bude si vědět rady. Maminky mají své dětičky rádi, chce to, jen trochu jim věřit. Maminky mají tolik nápadů. Mamince to nakonec budete muset ukázat.
Jen můj názor
doplněno 26.02.12 02:48:

BINGO, maminka to vyřešila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]