Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je zdrojem při většině požárů

Od: pavlinos* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,co je zdrojem při většině požáru.Spíš by mě zajímalo,jestli může požár způsobit baterky v rádiu,baterky volněležící,zapalovač,atd.,prostě vše,co je ve běžné domácnosti.Děkuji...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Příčinou požáru může být opravdu cokoliv, a to např. i paradoxně voda, která se dostane do styku s elektřinou či nějakou chemikálií, ba dokonce i s uhlím... Není možné zde vyjmenovat všechny možnosti, snad si tedy alespoň přečtěte něco o následcích:

hzscr.cz/...

jabraka*
hodnocení

2x

Požár v bytech nejčastěji způsobují poruchy elektrické instalace,nebo přístrojů.Baterky určitě ne.Ovšem plynový zapalovač,který necháte ležet na slunci,požár způsobit může.Mohou to být děti,které si hrají bez dozoru a dokáží i zapnout nepatřičně chráněné spotřebiče.Nebo si hrají se zápalkami.Viděl jsem knihu pojednávající o požární bezpečnosti v bytě.Snad tě uspokojí.

hodnocení

1x

vybavilo se mi ze zpráv jak opilý kuřák usnul se zapálenou cigaretou... osobně mám respekt ze zapomenuté zaplé žehličky, zapnuté plotýnky, kam vítr přivane papír apd. Lepší všechno eliminovat a pak na to přestat myslet! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]