Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, ví někdo jak se dá postupovat v případě, že mě soused vytopil? My byt pojištěný máme, ale pojistka se vztahuje v případě, že bysme vytopili mi někoho a ne obráceně. Sousedku jsem kontaktovala, ale dodnes se mi neozvala, aby mi sdělila, zda je vůbec pojištěná. Děkuji za rady.
Máte zkrátka špatnou pojistku,Nijak je nedonutíte.Opravte si pojistku ,jak to potřebujete,ne aby byla co nejlevnější a prakticky nanic.
Mně takhle paní učitelka vytopila 5x za rok. A vůbec jsem s ní nehnul. Měl jsem chuť provrtat strop a házet jí to čerpadlem zpět. Nakonec mne donutila postavit si barák , za což ji teď děkuji. Tím chci říci , že s blbcem se nedomluvíš . Přeji pevné nervy.
Tentokrát ta škoda není zas tak drahá, ale i tak.,...náklady na vysoušení atd...malování-zbytečně...Jen mě mrzí, že jsou lidi takový...co ale v dnešní době čekat jiného
tentokrát? a to ještě nemáte jinou pojistku? Až to ponich bude chtít pojištovna začnou to řešit , ale takle? Vždyť jim nic nehrozí , tak co se budou starat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.