Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava břízolitové omítky-zrušení lodžie

Od: asitak* odpovědí: 3 změna:

dobrý den ,,prosím o radu ,,zazdil sem lodžii a vsadil okno,dal sem tam cihly porfix,,fasáda je z břízolitu.fasádu přetáhnu perlinkou,,musím na ty porfixy nanést hrubou omítku a čekat měsíc na vyzrání ,nebo tam můžu nalepit 10mm eps a zaperlinkovat děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Dají se udělat oba způsoby,já bych se přikláněl ke klasice.Návody na březolit jsou běžně na internetu.

asitak*
hodnocení

břízolit už dělat nebudu jelikož na to přijde perlinka a zatíraná omítka asi silikonová ,já jen jestli to nalepení 10mm eps a zakotvení udrží a nebude dělat nepořádek v té fasádě,,,je to rychlé ,,,nanášení hrubé omítky je na měsíc čekání a zbytečně lešení pronajaté,,,praskliny ,které tam sou opravím hrubou omítkou ,,,radili mně i že je mám vyškrábat a dat pur pěnu ,což se mně nezdá

des*

Je vidět že tomu rozumíte,pokud to tedy nezmrzne a neopadá,počítáte s jinou barvou,je potřeba aby to ladilo,ty akryláty někdy rvou oči,ale je takový trend.Ať se dílo podaří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]