Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vse zaridit pred stavebnim povolenim

Od: renatka0702* odpovědí: 4 změna:

Dobry den prosim o radu... Koupila jsme si stavebni pozemek z chtela bych tento rok zacit stavet rodinny dum- co vse musim udelat nez zazadam o stavebni povoleni dekuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

asi tisíce věcí...

ale koupil bych velkou knihu, nebo četl na internetu o stavění domku. Jak velký, z čeho, proč z toho, a pak asi 986 dalších...

cyril*
hodnocení

0x

Nachystat si nějaké drobné a celou záležitost předat odpovědné osobě, která vše zařídí. ;)

majkii*
hodnocení

0x
Nejdříve dobrý projekt od projektanta včetně napojení na sítě + kompletní zhotovení podle potřeb stavebního zákona (číslo si nepamatuji, ale najdeš to na netu), pak vyjádření a souhlas se stavbou všech vlastníků sítí-plyn, voda + kanalizace, telefon-O2, elektrika-CEZ. Souhlas se stavbou okolních vlastníků pozemků-pozemek je i cesta, sousední pozemek je i rohový pozemek! Souhlas obce, souhlas se sjezdem na cestu-obec. Nechat změřit radon, nechat udělat průkaz energetické náročnosti budovy. vyplnit a podat na odboru výstavby žádost o územně plánovací informaci. RD do 150 m2 může být jen na ohlasku-formulář na stránkách stavebního úřadu-nutno dobře a přesně vyplnit, měli by ti poradit. Pak asi ještě katastrální mapu a výpis z katastru nemovitosti ohledně toho pozemku. Je toho celkem dost, já to obehaval loni na jaře, tu na stavebním úřadě jsou strasne protivni a neochotni, až jsem jim musel vyhrožovat stížnosti, ale snad budeš mít štěstí. Lze si i někoho zaplatit, kdo to za tebe udělá. Kdyztak se zeptej, jestli něčemu nerozumíš. Ale hlavně vybrat dobrého zkušeného projektanta, ne nějaké mladé ucho jako jsem měl já, pak jsou zbytečně problémy při stavbě. Přeji hodně úspěchu.

medwed*
hodnocení

0x

Tady mas vse od zacatku do konce netreba dalsich komentaru - stavbadomusvepomoci.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]