Nejste přihlášen/a.
Jsem majitelem pozemku pozemek má asi 28 m x 40 m u pozemek sousedí z hřištěm jenže na pozemku se vybudovaly tenisové kurty já ještě v té době kdy se stavěli nevěděl že pozemky nejsou naše o tom jsem se dozvěděl až při zjištovaní co je naše a mezi mnoha pozemky se zjistil i tento no pozemek prodat nemůžu to by nikdo nekoupil ale obec chce pozemek odkoupit no nic jeného ji ani nezbyde a popravdě já v tomhle moc chodit neumím tak se vás ptám jakou si mám říct cenu a podobně takové rady no. Děkuji Pavel
No třeba právě by tento pozemek nějaký šikula koupil a potom by licitoval s majitelem kurtů o pronájmu. Já bych doporučila zajít na stavební úřad a zajímal bych se, jak stavba a za jakých podmínek probíhala. Jistě by na to mělo být stavební povolení. A také by bylo zajímavé, jak probíhalo povolení stavby kurtů a kolaudace, když stavebník nebyl vlastníkem pozemku. Na této adrese si najděte vaše město nebo obec: mesta.obce.cz/... a dole jsou užitečné odkazy -mimo jiné i vyhledat nemovitost přímo v místě a nebo nejbližším okolí. Tam si zadáte pozemky a zjišťujte ceny. A získáte přehled o cenách. No a ještě bych doporučila podívat se na KN: nahlizenidokn.cuzk.cz/... - zadejte číslo parcely a zjistíte, jak je tam pozemek i třeba stavba vedená. To vše si můžete předem zjistit
a je to pro vás důležité, jestli už tyto informace nemáte.
Pavle, nedával jste už jednou podobný dotaz? Něco mi to připomíná - možná je to náhoda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.