Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej pozemku jak

Od: pavelsimek odpovědí: 3 změna:

Jsem majitelem pozemku pozemek má asi 28 m x 40 m u pozemek sousedí z hřištěm jenže na pozemku se vybudovaly tenisové kurty já ještě v té době kdy se stavěli nevěděl že pozemky nejsou naše o tom jsem se dozvěděl až při zjištovaní co je naše a mezi mnoha pozemky se zjistil i tento no pozemek prodat nemůžu to by nikdo nekoupil ale obec chce pozemek odkoupit no nic jeného ji ani nezbyde a popravdě já v tomhle moc chodit neumím :) tak se vás ptám jakou si mám říct cenu a podobně takové rady no. Děkuji Pavel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

No třeba právě by tento pozemek nějaký šikula koupil a potom by licitoval s majitelem kurtů o pronájmu. ;) Já bych doporučila zajít na stavební úřad a zajímal bych se, jak stavba a za jakých podmínek probíhala. Jistě by na to mělo být stavební povolení. A také by bylo zajímavé, jak probíhalo povolení stavby kurtů a kolaudace, když stavebník nebyl vlastníkem pozemku. Na této adrese si najděte vaše město nebo obec: mesta.obce.cz/... a dole jsou užitečné odkazy -mimo jiné i vyhledat nemovitost přímo v místě a nebo nejbližším okolí. Tam si zadáte pozemky a zjišťujte ceny. A získáte přehled o cenách. No a ještě bych doporučila podívat se na KN: nahlizenidokn.cuzk.cz/... - zadejte číslo parcely a zjistíte, jak je tam pozemek i třeba stavba vedená. To vše si můžete předem zjistit *klik* a je to pro vás důležité, jestli už tyto informace nemáte. *placni*

doplněno 14.02.12 18:40:

Pavle, nedával jste už jednou podobný dotaz? Něco mi to připomíná - možná je to náhoda. :)

pavelsimek
hodnocení

no dával ale na jiných stránkách ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Pavle,nejlépe by bylo si na to sjednat právníka.Takové pozemky se obvykle městu prodávají za ceny podle místních tabulek.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]