Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potřebuji akutně poradit, diky holomrazum, nam popraskala lepenka na střeše,dneska při uklidu jsem si všimla ze kape voda skrz drevene stropy a ne malo,postele v ložnici jsou uplne mokre a podel stěny nad oknem je to hruza,tam to teče nekape..Poradte cim to do jara zacpat,napada mě asfaltová barva? Díky...
severko, jestliže je to tak jak píšete, určitě hořák vyřeší do jara, do kvalitní rekonstrukce.
Lepenku můžete svařit i v mrazu!
Nátěr nepomůže...
ICQ 55180641
S horákem to nepujde, dozvedela jsem se ze pod lepenkou ktera neni ani nalepena nybrž jen nabita hrebiky na tramech,pod tramy 5cm mineralni vata,ktery bude určite prožrana myšami a jinou podobou haveti,pod mineralni vatou jsou desky ktere jsou položene na tramy,ktere vidim v pokojich na stropě... A ta střecha neda vic jak 70kiloveho človeka...loni kdyz nam delali satelit, byli tam dva chlapi a kolem komina to cele v podstate proparali...
severko, to snad není ano možné...
co je to za místnost?
doplněno 14.02.12 20:19:severka...
ICQ 55180641
Podle toho,co píšete bude asi rozsah poškození lepenky velký.Nevím jak u Vás,tady už nemrzne,tak asi by nebyl od věci hořák a balík lepenky.Možná by to spravil i kýbl asfaltu ale jak píši,záleží na tom,jak moc děravé to bude...
doplněno 14.02.12 18:59: Tím že nemrzne jsem myslel podmínky pro práci...
Tady mrzne i přes den sme v udoli.. A když byli ty velke mrazy bylo šlyšet jak pracuje cely barak, rany jak z děla. Spíš něž s tim hořakem a lepenkou či asfaltem,nebylo by lepši dat plachtu, zakryt a počkat do jara?Firma co delal střechu už neexistuje..
Pokud nemáte jinou možnost i ta plachta je řešení.I když hodně provizorní...Spadne ještě hodně sněhu...
pokud to je střecha A tak bych to pobyl šindelem a máte vystaráno,pokud je to na plocho a máte problém aby to uneslo 140kg,dva chlapy,tak to je pomalu na předělání a přidání izolace,nechci vidět co by udělala 30cm mokrého sněhu,jinak bych použil nějaký modifikovaný pás určený na střechu,ted asi povařit ty škvíry zašpachtlovat,nebo položit novou krytinu
Samo že je to střecha,jen hloupě udělana no.. Naštesti to neni moje,ja bych to komplet zhodila tu tzv.střechu a koplet předělala na střechu jak ma byt...Bohužel stavěne to bylo v 89tym a tak to vypada...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.