Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze-Nuslích sehnat kancelářskou židli

Od: vodun odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych hned teď sehnat 1 kancelářskou židli/křeslo, ale na netu nemůžu najít, že by v Praze Nuslích nebo v širším okolí (Arkády Pankrác, NC Eden, Michle) byla prodejna nábytku. Pomůžete?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Prážáci,nástup!Hledá se židle!:)Jednu jsem našel,prodejnu,já venkovan...:)

stavebninet.cz/...

doplněno 14.02.12 11:03:

Je u toho i telefónek,během chvilky víte,jestli budete mít na čem sedět...:)

hodnocení

0x

Inka nábytek- Michle

net: najisto.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Vím, že místo neodpovídá vašemu požadavku, přesto můžete se podívat na tento odkaz z netu?

Možná se vyplatí : kancelarska-zidle.cz/... Výběr, cena, dovoz zdarma.

Nebo možná příště.

pohanka*
hodnocení

0x

Před pěti lety jsem jezdila tramvají č. 11 z nám. Bratří Synků dolů do Michle. Okolo Jezerky byla po pravé ruce budova Komerční banky. A někde u té KB, na té samé straně, byla pěkná prodejna sedacího nábytku. Česká výroba, kvalitní židle a kancelářská křesla. Název již nevím, vše se mění, možná už tam nejsou, ale každopádně doporučuji podívat se tam. Ale ten Jelínek to nebyl. Zdravím.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nákupka.cz, ale i jiné e-shopy mají odběrní místo v Ohradní ulici.

nakupka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]