Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit z koberce psí výkaly?

Od: bublinka1563* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

můj pes dnes dostal průjem, když byl doma sám. Na koberci v ložnici nastala dost velká spoušť. Nechápu to, ale skvrny nejdou ničím dolů, zkoušela jsem prášek na praní ( kterým čistím koberce obvykle) i Vanish, ale skvrny se ani nehnou. Vše je čerstvé, dnešní, nemáte někdo radu? Za Vaše odpovědi moc moc děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já mam doma také psa, maltezského psíka, a také se mi to přihodilo. Vyčistil jsem to speciální směsí kterou jsem si připravil : Speciální směs - Ocet, citronka, prášek na praní, jar. Vše smíchat, nanést na koberec v hustější vrstvě, nechat chvíli působit asi tak 2 minuty, a pak kartáčkem s tvrdšími chlupy (ryžák) vyčistit. Koberec byl jako nový.

tomh*
hodnocení

0x

prý ocet, ale ruku za to do ohně nedám...:)

hodnocení

0x

Zkuste WPRO Čistič skvrn na koberce - cena asi 150Kč za 400ml sprej

jabraka*
hodnocení

0x

Bublinko,čistím často koberce,znečištěné čímkoliv.pomocí čistících vysavačů.Docela i koberec na venkově,znečištěný výkaly od husy,která vnikla do obýváku.A děti to rozšlapaly.Je nutné,po nanesení čistícího roztoku vše z koberce odsát.Doporučuji objednat firmu,která čistí koberce,nebo si čistič půjčte.

JABRAKA

mecxx*
hodnocení

0x

Biologický přípravek Stop skvrnám, seženete ho na stránkách dum-zahrada.eu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]