Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli jestli má někdo zkušenosti s foukanou izolací do dutin mezi zdi a nebo chytrou izolací,která se provadí nástřikem mezi střešní tramy konstrukce jako zateplení. Uvádí se se, že se pod nástřik nemusí dávat paopropustná folie. Nevíte někdo jejich cenu?
Kdyby ta chytrá izolace nebyla tak drahá,viděl bych to jako ideální prostředek k izolaci členitých podstřeší.Osobně jsem byl u předváděčky firmy na Brněnském stavebním veletrhu,docela se mi to líbilo.Zateplení je dokonalé a velise rychle je hotové.Pod střechu mez krokve ale difuzní folii natáhli.
JABRAKA
Na tuto izolaci jsem se ptal, jak na foukanou, tak i tu pěnovou, co se stříká. Nepamatuji si již ty ceny, ale když mi to napsali, vycházelo to jako celá nová střecha. Takže ano, je to užitečné a pěkná práce s tím, ale na druhou stranu se mi to zdá zbytečně drahé. Takže bych zateploval klasicky polystyrenem a deskami případně rolemi skelné (kamenné) vlny. Záleží jaké máte možnosti finanční a materiální a samozřejmě co chcete zateplovat a alternativy přístupu k tomu, popř. jak je rekonstruován celý objekt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.