Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Foukaná iolace

Od: def777 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli jestli má někdo zkušenosti s foukanou izolací do dutin mezi zdi a nebo chytrou izolací,která se provadí nástřikem mezi střešní tramy konstrukce jako zateplení. Uvádí se se, že se pod nástřik nemusí dávat paopropustná folie. Nevíte někdo jejich cenu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Kdyby ta chytrá izolace nebyla tak drahá,viděl bych to jako ideální prostředek k izolaci členitých podstřeší.Osobně jsem byl u předváděčky firmy na Brněnském stavebním veletrhu,docela se mi to líbilo.Zateplení je dokonalé a velise rychle je hotové.Pod střechu mez krokve ale difuzní folii natáhli.

JABRAKA

hodnocení

2x

co Vás konkrétně zajímá?

cukrar.rajce.idnes.cz/...

repkin*
hodnocení

0x

Na tuto izolaci jsem se ptal, jak na foukanou, tak i tu pěnovou, co se stříká. Nepamatuji si již ty ceny, ale když mi to napsali, vycházelo to jako celá nová střecha. Takže ano, je to užitečné a pěkná práce s tím, ale na druhou stranu se mi to zdá zbytečně drahé. Takže bych zateploval klasicky polystyrenem a deskami případně rolemi skelné (kamenné) vlny. Záleží jaké máte možnosti finanční a materiální a samozřejmě co chcete zateplovat a alternativy přístupu k tomu, popř. jak je rekonstruován celý objekt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]