Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trubice od vysavače

Od: anaviland* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,dneska se mi podařilo při luxování vysát dlouhý šátek do trubice od vysavače zn.CONCEPT,jelikož je sací trubice zalomená z obou stran,nemohu tam nic pevného zastrčit,abych šátek vytáhla,postrčila atp.!Legrační,ale nejde vysávat-PORADÍTE?Zkoušela jsem dráty,kabely,ale vše se zaseklo a nic neprorazilo...DÍKY za nápady...Ivča*zed*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Svařovací drát (je dostatečně pevný) na konci kleštěma ohnout háček o něco víc než 90° resp. míň tak 80°, strčit dovnitř, pokusit se ten šátek namotat na háček a pak vytáhnout.

doplněno 13.02.12 21:48:

Aby jsme si rozuměli ;)

Trubice od vysavače
pecenkav*

Spravne, ten satek se musi vytahovat a ne protlacovat, tlacenim se tam jeste vic zhutni a je to horsi. Jedine ten hacek.

Svařovací drát je moc tvrdý. Lepší by asi bylo elektrikářské protahovací péro. Případně instalatérské, to má na konci spirálku, na kterou by se šátek namotal (ale je otázka, jestli by to přečkal vcelku). Ty koncovky určitě půjdou sundat, pak by to bylo jednodušší. Určitě vytahovat, ne prostrkávat.

hodnocení

1x

já bych tam cpal tenší gumovou hadici, ta se uhne... ještě s ní i otáčet kolem podélné osy... nejde ta trubka nasadit opačným směrem? nebo si pomoci jiným vysavačem a sát z obou stran?

jabraka*
hodnocení

1x

a co zkusit hadici otočit?Anebo připojit k výtlaku vysavače?

JABRAKA

jabraka- Také si to myslím. Ale nejdříve vyndat pytlík nebo kontejner. *hej*

hodnocení

1x

Já jsem hadr z hadice dostal ve vaně vodou. Oddělal jsem koncovku ze srchy a tu strčil do hadice a pustil na plno vodu...To bylo bordelu!

To bych si snad radši koupil novou hadici*smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Koncovky hadice jdou většinou po uvolnění nějaké pojistky sundat.

doplněno 13.02.12 21:33:

Taky bývá dobrý svařovací drát. Je dost pevný i pružný.

anaviland*
hodnocení

z jedné strany je napevno a z druhé-směr k vysavači-koncovka má rozšíření,ale jde s ním jenom otáčet,nic víc...

lidka*

Zkuste ještě jednou otáčet a být trpělivá. U mého vysavače to jde. Trvá to delší dobu - pozorujte při tom (třeba si to na hadici označte křídou nebo nití) zda přeci jenom se koncovka nevytáčí. Před časem tento dotaz zde byl a právě tato rada uspěla. :)

anaviland*
hodnocení

napadla mě struna-na pročištění trubek,ale kde to vzít nebo půjčit?

mkat*
hodnocení

0x

Ta koncovka na hadici by sa mala dat vyskrutkovat,ale pozor zda sa mi že to ma ľavý zavit.Tak vykrucať naopak,do prava.

anaviland*
hodnocení

tak vám všem moooc děkuji,zadařilo se tím svařovacím drátem,trošku ohnutým a ještě jsem na něj připevnila slabý háček na pověšení cukroví na stromek,chi a šátek se podařilo zachytit a vytáhnout! *slunce*Jste skvělí DÍKY Ivča

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]