Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat talíře typu cibulák

Od: moxa* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nevíte, kde sehnat talíře typu cibulák? Buď přímo dekor cibulák, nebo jiný modrý rostlinný dekor na bílém podkladě?

Za normální cenu, nemyslím starožitnost, kus za 300 :)

Nejlépe v Praze, poště bych moc nedůvěřovala :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Zde máte dobrý tip na nákup celé sady za 719,- Kč s výdejem ve vzorkové prodejně v Praze:

vseprohobby.cz/...

doplněno 13.02.12 20:04:

A pokud by to nevyšlo, tak jistě moxo by byla šance v některých marketech. Ale ta sada, kterou jsem našla, je dokonce s kávovou soupravou - to je fakt slušná cena. *tuc*

ahasver4*
hodnocení

2x

dumporcelanu.cz/...

Asi jedna z mnoha...

doplněno 13.02.12 18:52:

Ale jsem vesnickej buran,pražáci se určo ozvou...

moxa*
hodnocení

Aha, díky, ale jsou to zrovna ty za 300,- kus :(

Ani tam tedy nevidím klasický jídelní talíř, nebo ho neumím identifikovat.

Mně by se to líbilo, ale chci to na chalupu, takže bych nerada nějakému vyžírkovi kupovala originál :D

Tady skoro za stejnou cenu mají celou soupravu :)

kuchynskepotreby.cz/...

Ale je to tedy na poštu...

Takže spíš něco takového...nebo bazar? Já vám nevím.

ahasver4*

:)To vy jste upřednostnila Prahu..Tam jsou ve všem ceny děsný...:)U nás ho taky prodávaj a ceny docela jdou.Jenže to by taky znamenalo cestování a co si budeme povídat o cenách benzínu.To už ho rovnou můžete koupit v tý naší,drahý Praze...:)

doplněno 13.02.12 22:12:

Jen na ukázku,tohle je můj cedník,ještě mám paličku na maso...

Kde sehnat talíře typu cibulák

dery*
hodnocení

0x

Myslím, že kdekoliv. Zkuste obejít domácí potřeby, kde mají i nádobí, a určitě něco najdete.

sples
hodnocení

0x

Dobrý den jeden mám za lahvinku červeného je váš:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]