Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, máte někdo zkušenosti se společností Enra? Uvažujeme o změně dodavatele plynu a to z RWE na Enra. Děkuji
S touto společností zkušenost nemám, ale kdyby jste měla zájem nebo by se Vám výše uvedený záměr nevyplatil. Mohl bych Vám nabídnout plyn od jiné společnosti, kde se průměrná spotřeba pohybuje okolo 20%. Máte-li zájem o více info - dejte mi na Vás kontakt (ideálně mail) nebo se zaregistrujte. Zveřejnění společnosti a podrobných info by mohlo být bráno jako neplacená reklama.
PS: Nejsem žádný obchodní zástupce ani dealer.
doplněno 13.02.12 11:52:Omlouvám se. Místo slova SPOTŘEBA - mělo být napsáno ÚSPORA.
Cena, kterou platíte (finanční úspora) je o cca 20 % levnější. Spotřeba asi zůstane stejná. Nebo si chcete s přechodem na nového dodavatele přiškrtit kohoutky?
Ještě doplním, že se jedná o PRŮMĚRNOU spotřebu. Nevím jak vy ale já se nikdy nedokáži vyznat například v tom jak je vypočítávána cena elektřiny. Zde to funguje tak, že oné společnosti zdělíte nějaké info ze současných faktur a oni Vám zdělí jejich nabídku. Záleží na tom k čemu všemu plyn využíváte, tedy na množství spotřeby. I přes procentuelně vyjádřenou úsporu to někomu může vycházet na 15% a jinýmu na 25%. Nabídka od nového dodavatele je zdarma a nezávazná, takže stačí říct, že to člověk nechce, že se mu výše úspory nevyplatí a je to.
i vlastník potrubí a drátů je obchodník, jehož prvořadým cílem je zisk. Já odejdu za každým, kdo mi dá výraznější slevu (přesněji - už odcházím)
Nabídka frame je ovšem velmi neurčitá a trochu zmatená ... takže tam asi ne
Už je to jasnějš?. Jen jsem se trochu upsal, tak snad nejsem hned podvodník.
Neurčitost nabídky je dána tím, že bych toto neměl nikde komerčně nabízet. Navíc - to podstatné jsem již sdělil. Stačí dodat potřebné info a oni to vypočítají. Myslím, že to jde i po telefonu na počkání skrze bezplatnou linku.
Jak říkal Werich, stačí změnit jedno písmeno v textu a už smrdí celá stránka. Původní chybné znění vyvolávalo dojem, že možná autor ani neví o čem píše. Teď je to už naprosto jasné, děkuji za objasnění.
Momentálně jsem v přechodu od RWE k e-onu, rozdíl dělá v současných cenách k mé spokojenosti cca 20%. Nevylučuji, že u nějakého lokálního dodavatele to může být ještě více.
Děkuji za odpovědi a názory. Škoda jen, že zatím není nikdo mezi vámi, kdo by měl nějakou zkušenost se spol. Enra. I když jejich nabídka je více než lákavá, přesto jak se říká, důvěřuj, ale prověřuj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.