Nejste přihlášen/a.
V kuchyni jsme měnili umístění ledničky, proto jsem musel přehodit její dveře na opačné panty, abych změnil směr otvírání.Tešnění dveří je však méně časem vymačkané a tudíž je vyšší než na opačné straně. Když zavřu dveře ledničky tak, těsnění v důsledku toho , že je méně vymačkané natěsní plochou ale přivře se mezi dveře a tělo ledničky. Nemáte nějaký fígl, jak donutit těsnění, aby se více zmáčko a těsnilo plochou. Zkoušel jsem těsnění každých cca 10 cm zmáčknout a přilepit ke dveřím ledničky, po týdnu jsem izolepy odstranil, těsnění bylo zmáčklé, ale po několika dnech se těsnění vrátilo do původního tvaru. Díky za tipy na řešení tohoto problému.
neznám přesně vaší ledničku, ale napadají mě dvě možnosti. První je otočit i těsnění a tou druhou je těsnění nové. Zbytek by se musel vidět, resp. opravdu nějak "vykutilovat".
Díky za tip, ale já mám právě opačný problém, potřebuji těsnění zmáčknout, protože momentálně je příliš vysoké a při zavření se skřípne mezi dveře a tělo ledničky.
Co máš za lednici?Já jsem už dlouho neviděl těsnění hadicové,dnes jsou všechny lednice s magnetickou gumou a tam nějaké netěsnosti nevznikají.Pokud je těsnění smačknuté nerovnoměrně,lze posunutím závěsů těsnění vyladit.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.