Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pověsit ručníky

Od: dance® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den , prosím můžete mi poradit , jakým způsobem vyřešit pověšení ručníků v koupelně. Mám novou koupelnu , kterou mám obloženou dlaždicemi (předtím umakart) a chci takové řešení , které bude účelné a hezké .Moc děkuji za Vaše zkušenosti.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

e-zack.cz/...

Podívejte se třeba sem.Ceny hrůza ale když to má vypadat hezky...:)

doplněno 12.02.12 17:07:

Je ale pravda,že výběr už měl být proveden při rekonstrukci,bylo by to snažší...

hodnocení

Jé moc děkuji ,velice dobré

hodnocení

2x

Podívejte se na net. eden-koupelny.cz/...

Jak pověsit ručníky
hodnocení

Děkuji za fotky a také za snahu.

lidka*
hodnocení

2x

Mně se moc líbí tento stojan: dekorhome.cz/... Nabízejí k tomu i stojan na toaletní papír, mělo by to být sladěno v jednom stylu. dekorhome.cz/... Cena je slušná a docela uvažuji, že bych si tyto doplňky pořídila také - i barevně by mi to ladilo. Díky za tuto otázku, protože jsem našla bezva obchod. *placni*

doplněno 12.02.12 21:34:

Žebříky jsou bezva, také mám v koupelně jeden. Ale používám ho spíš na sušení nejen ručníků, ale občas i prádla - hlavně v zimě. *tuc*

hodnocení

moc Vám děkuji

nick*
hodnocení

0x

takže jste si zařidila novou koupelnu a nevite jak v ní věšet ručníky*zed*to nechapu

jarahosek*
hodnocení

0x

Zajděte do nejbližší drogerky a tam máte takových háčků, že si určitě vyberete. Pokud nechcete vrtat do dlaždic, jsou i samolepící. Každopádně jsem otázku moc nepochopil. To Vám tam při rekonstrukci nic neudělali?:(

hodnocení

Ano mám tam žebřík , ale měla jsem na mysli nějaké samolepící háčky ,nebo nějakou vychytávku .

figurek*
hodnocení

0x

kupte si elektricky vyhřívaný žebřík. Je to užitečná věc. Sice moc nehřeje, ale ručníky jsou suché a teplé.

hodnocení

Děkuj Vám i za odpověď.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejdříve by bylo vhodné koupelnu vidět, aby se mohlo rozhodnout KAM a teprve potom řešit JAK.

mil®
hodnocení

0x

Vychytávku žádnou nemám. Nechal jsem si dát do koupelen místo radiátorů žebříky a na nich máme ručníky. Žebříky jsou bílé a ručníky ta moje koupila krásně barevné ladící s barvou koupelny. Takže mimo jiné máme i černé ručníky.

hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]