Jak vyleštit okna Od: majorka* 12.02.12 16:21 odpovědí: 12 změna: 12.02.12 22:02 Co použít na okna,aby se leskla a byla bez šmuh? Děkuji za odpověď.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3 x
CLIN!Čistí i Windows...
doplněno 12.02.12 16:25: Tady!
doplněno 12.02.12 16:35: Já bez Clinu ani ránu...
0 x
Iron a dolestit novinama.Osobně používám tekutý pronto v rozprašovači, nedrží prách.
Já myji okna vodou s octem. Zbaví jej prachu a vyleští. Nemám s tím problém, ani potřebu kupovat jakýkoliv jiný přípravek na okna.
doplněno 12.02.12 16:38: K leštění používám noviny, nebo papírové utěrky.
Tekutý Pronto? To neznam,jen ten spray.
Mam na mysli tohle, možná stejný jako Vy Znovu...je lepší kdyz to nastrikate na švédskou utěrku, mírně vlhkoudoplněno 12.02.12 17:57: Jsem se,nějak roztrojila :D Šetřit! Stojí stokorun a opravdu stačí striknout trochu na švédskou utěrku a sjedete s nim vše.
Používám taktéž Iron, ale ty noviny..nedělá ti to škrábance? Znám to od jinejch, poškrábaná..
používím jen vodu s jarem a stěrku.Žádná šmouha nehrozí pokud po každém stáhnutí stěrku osušíte hadříkem.
ladinpraha*
12.02.12 22:02
0 x
Clin nebo Pronto a umělá kůže (teď jsem ji kupoval asi za 15,- Kč) a stačí setřít, nemusíš nic leštit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.