Nejste přihlášen/a.
Před pár dny jsem si koupil poštovní schránku "Richter Poštovní schránka BK70, hnědá"
Jenže se mi hned druhý den podařilo ztratit klíče a je mi líto ji zase demontovat a kupovat novou. Jelikož jsem ji zakoupil na mall.cz psal jsem jim, ale náhradní klíče neprodávají a nemají ponětí kde je vzít. Označení zámku je č 185. Máte někdo prosím ponětí kde se dají náhradní klíče koupit? Místní zámečník se mi vysmál, že se dnes dělá tolik druhů, že nemám šanci je sehnat
Díky za radu.
Já vždycky uspěl tady - Praha 10, roh Moskevské a Košické ulice. I jakékoli klíče od schránky tady měli. Ale už jsem tam delší dobu nebyl.
doplním dobrou odpověď ladina
renesancecz.cz/... tady najdete sortiment a zaměření té prodejny a emailovou adresu, kde si můžete ověřit, zda takový klíč mají a zda posílají i na dobírku...
ono totiž i stejný druh schránky nemá stejný klíč , takže vám asi nezbyde, než si koupit novou schránku
i kdybyste udal přesné číslo výrobku nemusí klíč pasovat
S tím s Vámi nesouhlasím. Schránky jsou koncipovány tak, že výrobce čísluje cca 220 druhů zámků a jsou volně prodejné což mi potvrdili i ve dvou prodejnách klíčů v Táboře jenže jak jsem již uvedl, není možné sortimentově obsáhnout všechny výrobce a typy. Proto hledám konkrétní klíč.. třeba se tu objeví nějaký zámečník zázračník
Nevim kolik peněz budou chtít za ztacenej klíček (možná budute potřebovat víc ks) a kolik shánění to bude stát Vás, ale asi bych koupil jenom nový zámek a se starým chodil v kapse a příležitostně se ptal po klíčku, když budete mít štěstí, tak budete mít jeden náhradní zámek pro podobnou situaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.