Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel na uhlí - vypadává rošt

Od: romansirovy odpovědí: 7 změna:

DOBRÝ DEN,KDO MI PORADI NEBO DÁ KONTAKT,VIPADÁVAMI ROŠT U KOTLE KDYŽ ROŠTUJU UŠ SI NEVÍM RADY,OKLÍ MĚLNICKA,DĚKUJU ZA ODPOVED.P SIROVÝ

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

co máte za kotel,dakon?

romansirovy
hodnocení

TEN KOTEL SE JMENUJE OPOP H 418

výtka
Upozornění od sys hejkal 12. 02. 2012 11:30:46
Popis kotle a obrázky najdete na opop.cz/...
des*

POKUD VáM VYPADáVá U TOHOTO KOTLE ROŠT?TAK NEROšTUJTE? JE TO TOTIž VELIKé UMěNí.KDO Má TENTO KOTEL DOMA TAK TO POTVRDí.

doplněno 12.02.12 13:46:

Znám tento kotel nazpaměť,začal se totiž vyrábět před mnoha léty v Drukocelu Rosice a také jsem jich mnoho namontoval.Měly jen jednu vadu a mají ji stále.Páka na roštování,je z ohnuté kulatiny a jak je prostrčená pod rošt,tak jsou vyvrtané díry na závlačky,ve kterých se ta páka ulomí.O nějakém vypadnutí roštu,nelze mluvit,protože to nejde.

to je stejnej systém jak dakon,taky jsem to opravoval nakonec jsem tam dal šroubky a vydrželo to déle

pokud je do 2 let reklamovat,jinak to je bud zkřivený rošt nebo držáky roštu,nic jiného,,měl jsem dakona a pohoda 20 let ,jen 2x jsem musel rošt měnit,optřebí se žárem což j logické

miljan*
hodnocení

0x

Důležitý údaj, jakou máte barvu kotle? *zed*

to toho výme co,asi dakon nebo háčko

doplněno 12.02.12 11:16:

pardon víme ,ach ta čeština:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]