Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, jestli dřevěné nádobí (vařečky, obracečky apod.) umýváte normálně s použitím Jaru, Puru atd. nebo ne - přijde mi totiž, že dřevo časem absorbuje nějaké chemické ... ehm látky, a ty se pak při vaření dostávají do jídla.
Na dřevěných věcech mi spíš vadí, že se tam usazujou zbytky jídla a kdesi cosi. Dírky na pověšení v dřevěných prkýnkách, kouty u konce násady, zasazeného do hlavy kvrdlačky, dřevěná držadla nožů, když jsou opotřebovaná a mezi dřevem a kovem je mezera, různé praskliny ve dřevě a tak. Doma bych je nepoužíval, no a u ostatních to přežiju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.