Nejste přihlášen/a.
Jaký máte názor na výběr plastů či dřeva na okna pro rodinný domek.hledám spolehlivou firmu v okolí MB. Doslechla jsem se, že se dá vytvořit jakási termická fotografie objektu pro zjištění tepelných ztrát, nevíte kdo toto provozuje.víc se milíbí dřevo, ale mám obavy z rozesychání, prý údržba je horší atd.dík
Víte odborné články jsem přečetla, spíše by mě zajímal názor člověka z masa a kostí, zejména doporučení na nějakou solidní firmu neb všude je plno podvodníků...
Pak bych vám doporučil optat se právě v okolí vašeho bydliště, protože právě tam se dá předpokládat, že okna dodávají místní firmy (MB) a zdroj informací by mohl (vlastně měl) být tím nejvhodnějším. Tato poradna je celostátní, dokonce vlastně mezinárodní a je jen malá pravděpodobnost, že zde získáte konkrétní informace o situaci právě ve vašem okolí... Projděte se okolím vašeho domu a tam, kde uvidíte nová okna, zazvoňte a optejte se. Je to nejspolehlivější cesta, jak získat seriozní informace... Rozhodnout mezi dřevěnými a plastovými okny je věcí názoru, ketrý nikdy není jednotný. Já mám na celém domě plasty, jsem s nimi spokojen, ale dřevěná EURa proto nezavrhuji. Zde platí: co jedinec, to názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.