Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
sháním nivelační přístroj, může být i použitý. Našel jsem tento: mensuro.cz/... za cenu okolo 1700 Kč. Máte někdo podobné zkušenosti? Rozumím tomu dobře, že přístroj bude zkalibrovaný?
Nebo je už lepší zainvestovat a pořídit si nivelační přístroj nový? mensuro.cz/.... Případně pokud můžete někdo nabídnout?
Díky moc za názory.
Dobrý den, jsem student geodézie (1. ročník) a podle mě, by ste nejdříve měl vědět naco to chcete, jestli pro osobní použití, nebo firemní. Jestli do své firmy, tak bych na vašem místě nekupoval ten nivelační přístroj , jednak se mi nezdá jeho cena, je příliš levný a za další není napsaný výrobce. Já osobně bych doporučil švícarskou značku Leica, jejich přístroje jsou jedny z nejlepší prodávaných natrhu, možná bych si ještě koupil nivelák od japonské Sokiia Jestli chcete jen pro osobní využití a nezleží vám tolik na přesnosti a na kvalitě stroje, tak bych koupil nějaký levný.
To je jenom můj názor
Repasovaný stroj znamená= Stroj,který projde kompletní kontrolou a výměnou potřebných komponentů,odzkoušený a opět nabídnutý k dalšímu používání a prodeji.
Opravdu nevím, jestli je zkalibrovaný, být váme je kontaktuju a zeptám se jich přímo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.