Nejste přihlášen/a.
Provádím rekenstrukci kuchyně a potřebuji předělat myčku Bosch SMS M 32 EU,která je původně v provedení samostatně stojící,na provedení vestavné. Hlavně mne zajímá, zda se dá u této myčky demontovat vrchní kryt,aby se dala zasunout pod pracovní desku .
Jelikož jste nenapsal celý název tak se těžko radí. Chybí vám tam dvě čísla mezi SMS a M. Jinak já mám v Montážním návodu takový obrázek
doplněno 10.02.12 22:23:Tak otevřte dvířka mrkněte na to
Nějak to vypadlo SMS 53M32EU...Vámi zveřejněný obrázek jsem také v návodu našel, jenomže na samotné myčce jsem na nic takového nenerazil.
Mám typ SMS59M02EU, ale podle obrázků na netu je stejná jako ta vaše. V reálu to zajištění vypadá takto
doplněno 10.02.12 23:03:Rádo se stalo. Ty výstupky trčí asi jen 2mm a vypadají jinak než v tom návodu, proto jsem to radši vyfotil v reálu.
Vrchní kryt by měl jít sundat, koukni dozadu, tam by u desky mohly být dva šrouby a pak by deska mohla jít sundat. Ovšem klasickou vestavbu z toho neuděláš.
vznikne takzvaná podstavná myčka,vlastně sní nahradíte stávající skřínku,pokud to je v návodu že jde sundat kryt tak to pujde,osobně to mám také tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.