Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestavba myčky na vestavnou

Od: hbert* odpovědí: 7 změna:

Provádím rekenstrukci kuchyně a potřebuji předělat myčku Bosch SMS M 32 EU,která je původně v provedení samostatně stojící,na provedení vestavné. Hlavně mne zajímá, zda se dá u této myčky demontovat vrchní kryt,aby se dala zasunout pod pracovní desku .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jelikož jste nenapsal celý název tak se těžko radí. Chybí vám tam dvě čísla mezi SMS a M. Jinak já mám v Montážním návodu takový obrázek

doplněno 10.02.12 22:23:

Tak otevřte dvířka mrkněte na to :)

Přestavba myčky na vestavnou
hbert*
hodnocení

Nějak to vypadlo SMS 53M32EU...Vámi zveřejněný obrázek jsem také v návodu našel, jenomže na samotné myčce jsem na nic takového nenerazil.

Mám typ SMS59M02EU, ale podle obrázků na netu je stejná jako ta vaše. V reálu to zajištění vypadá takto

doplněno 10.02.12 23:03:

Rádo se stalo. Ty výstupky trčí asi jen 2mm a vypadají jinak než v tom návodu, proto jsem to radši vyfotil v reálu.;)

Přestavba myčky na vestavnou #2
hbert*
hodnocení

Díky, na té moji jsou ty výstupy dost nevýrazné, ale podle Vašého fota jsem je našel, takže vše OK.

hodnocení

0x

Vrchní kryt by měl jít sundat, koukni dozadu, tam by u desky mohly být dva šrouby a pak by deska mohla jít sundat. Ovšem klasickou vestavbu z toho neuděláš.

vznikne takzvaná podstavná myčka,vlastně sní nahradíte stávající skřínku,pokud to je v návodu že jde sundat kryt tak to pujde,osobně to mám také tak

hbert*
hodnocení

Nepotřebuji udělat klasickou vestavnou, ale potřebuji ji dostat pod pracovní desku, to mi stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]