Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně reklamaci zatěsnit plastové okno, máme okna přes 4 roky už rok doháním zhotovitele aby nám přišel zatěsnit okno je tam asi 3mm škvíra vůbec se tam nedovírá, pán tu jednou byl ale neměl sebou těsněsí a že příjde za týden,už je tomu rok a ještě nepřišel do telefonu mi pořád říkal datumy ale nikdy nedorazil a ještě mi řekl at si pozvu jinou firmu,ale ta mi to neopraví opravují si pouze svá okna a cizí ne, pán už mi ted ani nebere telefony, jeto soukromník a žádnou kancelář nemá a na adrese na razítku už také nebydlí,ale práci stále provádí. záruka na okna byla2 roky a na rám je 10 let. Tak už jsem bezradná a vůbec nevím co máme ted dělat. Děkuji za odpoved Řeřichová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.