Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, objevila jsem tyto užitečné stránky náhodou, hledám marně pomoc, jsem 54letá, tělesně postižená žena, která zůstala bydlet sama v bytě soukromého majitele a nemá už z jednoho platu na zaplacení nájmu, který v příštím roce stoupne na deset tisíc. Stěhuji se aspoň prozatím v domě do menšího, kde bych to snad byla schopna zaplatit. Podotýkám, že můj plat je opravdu velice malý, je to dvanáct tisíc čistého, po zaplacení nájmu mnoho nezbývá. Nestěžuji si, ale jen bych potřebovala od někoho pomoci třeba tím, že mi nějaká firma nabídne možnost přivýdělku s pravidelným příjmem. Dcera si založila rodinu a já jsem na vše zůstala úplně sama, neskládám ruce v klín, ale už dlouhou dobu marně hledám třeba právě skutečnou domácí práci, proto, prosím, pokud někdo nějaký tip máte, pomozte, budu vám vděčná a předem děkuji za jakoukoliv radu, která pomůže.
Ansel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.