Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak odhlásit televizi na poště ze SIPA.Můj otec žil v RD a zemřel.Musím televizi odhlásit na poště v jeho městě nebo můžu na naší poště, kde bydlím já.Mám pouze úmrtní list,bude to stačit?Nebo budu zase muset hlásit i č. bot?Díky
Nejjednodušší postup je ten, že přestanete SIPO platit. Pokud jej 2x nezaplatíte, tak nadále poplatek za TV nebude nárokován a třetí SIPO již bude bez tohoto poplatku. Máte-li na SIPU i jiné platby, tak ty musíte uhradit jinak (osobně, převodem a pod.) Jinak na poště Vám ze SIPA zruší každou platbu, jen ne za TV a radio.
Ještě bude vhodné vyrozumět ČT o dané situaci písemně (dopis, e-mail).
Kdo nevěří, ať si to zkusí sám osobně.
ivik, vzal jsem poslední SIPO, došel jsem na nejbližší poštu (klidně kteroukoliv) a sdělil.
Prosím potřebuji zrušit platby za rozhlas a televizi, přesněji celé Sipo. Paní mi vyplnila vše potřebné, já jen za tchýni podepsal a šel jsem domů!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.