Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ DEN!CHCI VÁS POPROSIT JAK MÁM ZAPOJIT PŘÍLOŽNÝ TERMOSTAT BRC?MÁM KOTEL ATMOS,NA NĚM MÁM INSTALOVANÝ LADOMAT.TAM JE KABEL KTERÝ JE UKONČEN ZÁSUVKOU.KDYŽ KOTEL VYCHLADNE ,TAK CELOU DOBU ČERPADDLO BĚŽÍ.PROSÍM O PŘESNÉ VYSVĚTLENÍ ,JAK MÁM TERMOSTAT ZAPOJIT?DĚKUJI _
Zdravím . Píšeš - tam je kabel který je ukončen zásuvkou . To jsem nějak nepochopil . Z laddomatu - čerpadla vede kabel , který je zakončen svorkovnicí , která se zapojuje do kotle. Žádný příložák nepotřebuješ. Snaž se to zapojit tak jak udává výrobce jinak budeš mít problémy. Posílám ti odkaz na zapojení kotlů ATMOS atmos.cz/... a na jejich stránky . Jinak při zapojení příložáku pouze přerušíš fázi jako např. vypínač na šňůře k lampičce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.