Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace terasy

Od: gaucho912* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den mám dotaz ohledně zateplení terasy ,těd je velmi křivá a promrzá tak dotaz zní zda nejdřív vyrovnat stěrkou (a jakou myslím typ a cena) a poté oplechovat a odizolovat nebo naopak izolace a stěrka.Děkuji za odpovědi. :)

doplněno 08.02.12 14:13:

A jde vůbec dlažba nalepit na ipu?*frajer*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nalepit dlažba na Ipu určitě jde, ale nedělejte to. Páč v létě se ohřeje a dlažba "ujede" po lepence.

Loni jsem dělal balkon pod ním je vytápěná kuchyň a koupelna. Zatékalo tam. Dlažba se odstranila (moc nedržela) očistilo a srovnali vetší prohlubně. Na očistěný povrch se nalepil pěnou Tytan 753 EPS 100Z (2x10cm do kříže). Na polyš se opět pěnou nalepil Ceris 16 mm. Tém skončilo moje radění a dodávka materiálu. Dále přišli odborníci, klempíři a udělali klempířinu, dále lepiči a nalepili pochůznou folii UW filterm. Prý vydrží bez krytí mnoho let. Ale letos by se mělo dodělat položoním dlažby na terčíky.

Zlepšení je veliké, že to o mě vypráví po vesnici a mám sousedovi dodat matroš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]