Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci koupit jiný (nový) kotel ale nemůžu se rozhodnout jakou značku model kotle zvolit. Původně jsem chtěl dakona dor 24 ale, když jsem vyděl v reálu na kramě tak jsem se rozmyslel že asi né z důvodu, že má docela ůzkou násypnou šachtu. jelikož chci topit hnědým uhlím ořech 2 a míchat do toho dřevo. Na krámě mi doporučili H4 24KW. Ale všude píšou životnost kotle cca15 let. Samozřejmně záleží na způsobu topení. Poradte mi,s čím máte dobré zkušenosti. Děkuji Pasternák
presne mam taky viadrus a nemuzu si stezovat kdyz bude malo tak si pridate članek a muzete topit dal po roztopeni co projde dvirkama tak to shori davam tri polena dve lopatky uhli a chodim po 1,5h prikladat jen chyba lepsi je udelat klapku i do komina tak tu musim dodelat
doplněno 08.02.12 19:47:jeste doplnim jeden ma horeni do boku tam se muzou pridavat clanky a druhy viadrus ma spalovani do zadu clanky se pridavaji dozadu a ten se lepe cisti nez ten do boku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.