Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou troubu a dřez

Od: lenik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chystáme se dělat novou kuchyň a chi dát vestavěnou troubu, jelikož starou troubu máme od Mory tak by mě zajímalo který tip mi můžete doporučit, když chci aby se mi do trouby vlezly ty klasické hluboké a plítké plechy jako před tím. (viděla jsem pár typů. ale už nový sortiment plechů k tomu a to vůbec nechci, jsme rodinka jedlíků tak se mi hodí nová trouba a ¨plechy klasika)

od jakých firem máte rohové dřezy, aby v nich šlo pohodlně umít nádobí, myčku neplánujem.

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klaudie*
hodnocení

2x

Já mám vestavěnou troubu Fagor a vejdou se tam ty velké plechy - ale na šířku - u vestaveb to asi jinak nejde. A jsem rozhodně pro myčku, používám jí 11 let a jsem přesvědčená, že je to ekonomicky výhodnější, kuchyň je pořád čistá, nádobí si do myčky hned odkládám a to ani nejsme rodinka jedlíků, jak uvádíte. Stejně tak používám úklidový vozík a jiné vymoženosti, mám velký dům a z ušetřeného času profituje celá rodina. Mám čas na sport, kulturu atd. A to vařím ráda. Nebránila bych se tomu, co je dneska běžné.

hodnocení

0x

Také bych doporučil FAGOR (máme typ 2H-436 BNX v nerezu). Spokojenost. Vzhledem k vámi uvedenému většímu počtu strávníků bych volil spíš rohový dvojdřez s odkapovou plochou (vyhovuje nám nerez). Najdete jich na netu spoustu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]