Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat. mam v pokoji termostat a neustále mi zapíná. Např. mám ho nastaven na telplotu 20. Chápal bych, že když teplota klesne teplota na 19,5 tak termostat sepne a když opět stoupne teplota na 20 tak vypne,ale mě ten termostat sepne když je 20 stupnu a běží cca 5 minut a pak zase vypne a je tam pořád těch 20 stupnů. Ta místnost se nemůže ani teoreticky a ani prakticky za tech 5 minut vyhřát. proč to ten termostat dělá? Hrozně moc tím propálím plynu ...děsný. Termostat je nový značky honeywell. Nastavený špatně být nemůže ...tam není hlavně co špatně nastavit.Mluvím o režimu manuál, ale při automatu to dělá taky. Není možný, že mám blbě zapojený ty dva drátky co do něj vedou? Děkuji za rady předem pane JABRAKA na Vás sázím, že mi určo poradíte
Ps: jedná se o akoupelnyatopeni.cz/...
Právě v tom Honivelu,jsou uvnitř smyčky,které se podle návodu přehazují,až to vyhovuje.On se jakoby stane míň citlivý a tak často nezapíná.Je však otázka,zdali stačí k pohodě ta zmíněná teplota 19-20°C.Já topím na 22 a termostat mi nehysterčí.Místnost je nahřátá a je pohoda.Spotřeba je úměrná mrazu.Nešílím z toho,bude hůř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.