Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto levným a účinným ohřívačem. Prý kvalita z Japonska. K provozu NEpotřebuje elektřinu,plyn ani komín nebo jiný vývod z místnosti. By mě zajmalo jak to teda funguje. Asi to bude nejspíš na kliku aby se s tím točilo nebo co
přikládám foto
A to se to jmenuje "Čertovo teplo"? Zapoměl jste vysvětlit, o jaký přístroj jde. Kvalita z Japonska , dobře, ale jak to vypadá, co to je? Je to vůbec hmatatelné? Nic to nepotřebuje k provozu. Ale myslíte, že to má někde kliku. A kde asi tu kliku má. Docela by mne to zajímalo. Klidně uzavřu smlouvu s čertem, když za to nebude chtít nic víc, než mou duši. Ale počká si na ni, ten pacholek jeden čertovská... já se zatím budu ohřívat...
Foto nedošlo, nebo nevím, jak ho vydolovat...
doplněno 07.02.12 20:50:Jo tak teď to vidím, ta macatá čertice. Aha! A já to vzala docela vážně. Tak se omlouvám za svůj příspěvek.
Ahoj Ladine, tak jsem se koukla. Bože vždyť je to evidentní křáp a je to jasné jako facka. A tam se nechali nachytat staré babky a ještě je to z roku 2008. To jsem si myslela, že dneska jsou lidé už moudřejší. Ta otázka není míněna vážně, někdo si dělá legraci. Ale díky za info. Suzy.
doplněno 08.02.12 09:56:A co to znamená "levný přístroj"? Vždyť to stojí přes osm tisíc!
Po přečtení knih od japonských a čínských spisovatelů, jsem si všimla, že na fotkách z Japonska a Číny nejsou na domech komíny. Všimli jste si? Třeba v Zakázaném městě nezavadíš o komín. A mají tam zimu, jaká je u nás. A hory a papírové zdi s papírovými okny. Je to podivný kraj, s podivnými zvyky. Vzpomínáte si na film Gejša a na pohled na celé zasněžené město? Žádný komín, žádný proužek kouře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.