Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čertovsky levné teplo

Od: ladis* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den všem. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto levným a účinným ohřívačem. Prý kvalita z Japonska. K provozu NEpotřebuje elektřinu,plyn ani komín nebo jiný vývod z místnosti. By mě zajmalo jak to teda funguje. Asi to bude nejspíš na kliku aby se s tím točilo nebo co :)

doplněno 07.02.12 20:46:

přikládám foto

Čertovsky levné teplo

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

tohle bývalo na petrolej...

doplněno 07.02.12 20:53:

www.mujdum.cz/rub/...

doplněno 07.02.12 20:55:

www.procalor.cz/j/...

Kamna na petrolej jsme měli doma v roce 1962. Jmenovala se VESUV, moc netopila, lehce smrděla a občas v nich petrolej zabublal. Ještě existoval typ PETREX, ta byla velmi podobná těm japonským. Takže nic nového pod japonským sluncem.

buss
hodnocení

1x

Funguje to, sehnat si ženskou, lehnout vedle toho a jet co to dáááá a co nejdéle

hodnocení

0x

A to se to jmenuje "Čertovo teplo"? Zapoměl jste vysvětlit, o jaký přístroj jde. Kvalita z Japonska , dobře, ale jak to vypadá, co to je? Je to vůbec hmatatelné? Nic to nepotřebuje k provozu. Ale myslíte, že to má někde kliku. A kde asi tu kliku má. Docela by mne to zajímalo. Klidně uzavřu smlouvu s čertem, když za to nebude chtít nic víc, než mou duši. Ale počká si na ni, ten pacholek jeden čertovská... já se zatím budu ohřívat...;)

doplněno 07.02.12 20:48:

Foto nedošlo, nebo nevím, jak ho vydolovat...

doplněno 07.02.12 20:50:

Jo tak teď to vidím, ta macatá čertice. Aha! A já to vzala docela vážně. Tak se omlouvám za svůj příspěvek.

ladinpraha*

Suzy, koukni se tady.

ceskatelevize.cz/...

Ahoj Ladine, tak jsem se koukla. Bože vždyť je to evidentní křáp a je to jasné jako facka. A tam se nechali nachytat staré babky a ještě je to z roku 2008. To jsem si myslela, že dneska jsou lidé už moudřejší. Ta otázka není míněna vážně, někdo si dělá legraci. Ale díky za info. Suzy.

doplněno 08.02.12 09:56:

A co to znamená "levný přístroj"? Vždyť to stojí přes osm tisíc!

cyril*
hodnocení

0x

Který myslíte? Ten levý nebo pravý? :D

ladis*
hodnocení

měl by to být ten praý

hodnocení

0x

foto se ztratilo... *nevi*

doplněno 07.02.12 20:50:

omlouvám se... foto už se objevilo... ale stejně nerozumím, o co vlastně jde... *nevi*

doplněno 07.02.12 20:52:

ahá... už to chápu... čertice vlevo vás zahřeje... *smich*

des*
hodnocení

0x

Dříve to bylo běžné,funguje to i dnes,že se lidé zahřívají rvačkou.Pokud tedy máš něco jiného na odkaz ,tak to prozraď.

arakain77*
hodnocení

0x

Jestli třeba nemysleli tu,,štětku" vlevo.Za peníz,co s ní prošustrujete bude asi ukrutně pekelné horko.

medwed*
hodnocení

0x

No co si budem vykladat uz jen ten napis KVALITA Z JAPONSKA mluvi za sebe...

cinematic*
hodnocení

0x

Když je to "kvalita z Japonska", tak to oni v tom asi exportují přebytečné teplo z Fukušimy. :)

raadek*
Drahý provoz a smrdí to. R.
ladis*
07.02.12 21:36
hodnocení

*smich*

lui*
hodnocení

0x

50kč za "spešl" petrolej, to je láce. A petrolejky za 15.000kč taky. proti Pohodám, snad je to, že to asi nesmrdí. Ale jak je to se spotřebou kyslíku v uzavřených prostorách jsem se na těch stránkách nedočetl.

pida007*
hodnocení

0x

Na takovej drek z Japonska bych asi nespolehal.

jabraka*
hodnocení

0x

Ale reklamu mají perfektní,skoro by si člověk mohl myslet,že to je přímo andělský výrobek.Doporučil bych to hnutí"DUHA"

JABRAKA

hodnocení

0x

Po přečtení knih od japonských a čínských spisovatelů, jsem si všimla, že na fotkách z Japonska a Číny nejsou na domech komíny. Všimli jste si? Třeba v Zakázaném městě nezavadíš o komín. A mají tam zimu, jaká je u nás. A hory a papírové zdi s papírovými okny. Je to podivný kraj, s podivnými zvyky. *jasne* Vzpomínáte si na film Gejša a na pohled na celé zasněžené město? Žádný komín, žádný proužek kouře.*nevi*

vineva*
hodnocení

0x

teď je rok 2016 a já mám přesně stejný leták ve schránce. Shlédla jsem TV reportážtady dole v jednom příspěvku a opravdu nemohu pochopit,že je znovu nabízejí.Opravdu by mě zajímalo,zda je má někdo doma a topí a zahřeje se .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]