Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje v ČR přeposílání pošty do zahraničí?

Od: podlipak odpovědí: 6 změna:

Jedu na 2 roky pracovně do zahraničí, do Číny. Zjišťoval jsem, ale Česká pošta zásilky do zahraničí neumí přeposílat. Nechci mít problémy s nedoručenou poštou a mít přeplněnou schránku. Rodiče už nemám a jsem singl. Sousedy nechci otravovat s tím, aby mi chodili na poštu pro doporučená psaní nebo do schránky. Nevíte jak na to?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Co o to, ona to pošle, ale kdo to zaplatí?

podlipak
hodnocení

já bych si to zaplatil. ale komu, kolik a jak? česká pošta přeposílá jenom po ČR a to mi je na nic :(

hodnocení

0x

A co si tu službu soukromě u někoho zaplatit. Za mnou kdyby s něčím podobným přišel soused tak se určo dohodnem.

podlipak
hodnocení

děkuji, to byste byl moc laskavý*frajer*. ale v mé momentální situaci to se sousedy bohužel nepřipadá v úvahu. brouzdal jsem po internetu a našel soukromý p.o.box24, tak se u nich zastavím

lui*
hodnocení

0x

Zařiďte si úřední doručovací adresu tam kde budete. Do číny. Vyřešíte tak minimálně úřední poštu, veškerou úřední poštu jsou úřady povinny doručovat na tuto adresu, pokud ji máte nahlášenou. A prověříte, jak to funguje.

podlipak
hodnocení

no to jsem si říkal, že by mi stačila zřídit osobní datová schránka... na ty úřední věci..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]