Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit co provést s topením? Před pár dny jsme se nastěhovali do domu a nefunguje nám topení. Máme závěsný kotel Baxi, který žádnou chybu nehlásí, ale topení je studené. Ohřev vody funguje.
viděl bych to stejně jako jenyk kotel máte přepnutý jen na ohřev vody přečíst navod a nastavit baxiky to mají většinou že hlavním spínačem přepínáte funkce vypnuto, zapnuta voda ,zapnuto topení, zapnuto voda i topení jen opakovaně mačkáte toto tlačítko záleží na typu kotle ty lepší mají možnost vyndání ovládacího panelu a umístnit ho jako pokojový termostat potom to musíte spustit tam
Nebo velice podrobně vysvětlit tady, co to je za kotel, jak to máte nastavené a tak dál... Z vlastní zkušenosti vím, že je tady hodně lidí, kteří to zvládnou a nakonec to vyřeší. Ale těch informací musí být víc, holá věta nestačí... A nebojte se, že v tom nejste odborník, mluvte vlastními slovy, však oni to pochopí.
Jedná se o kotel Baxi eco 3 napojený ještě na bojler. Teplotu i zimní režim mám zapnutý jak na kotli, tak na termostatu. Nejsem si jistá v jaké poloze mají být všechny ty červené páčky u kotle, ale předpokládám, že by měly být otevřené. Baterky v termostatu už jsem taky vyměnila.
Tlak je tak jak má být. A všechny ty červené kohouty mají být uzavřené? Jak poznám, že mám v topení vodu?
Je ten váš Baxi jen kotel nebo rovnou kondenzační kotel?
Radím : zavolejte profesionála, ať vám topení zprovozní. Lepší rada není.
Čtu co odpovídáte a nestačím se divit. Otázka byla položena 7.2.2012 a Vy radíte za DVA ROKY. Opravdu si myslíte, že jste tomu člověku nějak pomohl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.