Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kráječ HYUNDAI FS 804 E

Od: babajaga® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám asi 5 let kovový kuchyňský kráječ HYUNDAI FS 804 e, který dosud dobře sloužil. Nyní mi na boku popraskalo takové čílko z černého plastu, je tam zapínací knoflík a všechno se to obnažilo. Potřebovala bych ten plastový díl vyměnit.

Nevíte, prosím, někdo, kde a kdo opravuje tyto výrobky /kráječe/ zn., HYUNDAI? Na netu jsem nic nenašla. Moc děkuji - Jaga.

Tohle je on:

Kráječ HYUNDAI FS 804 E

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Jaguško, našla jsem v nabídce stejný typ: bilyraj.cz/... , takže by neměl být s opravou žádný problém a náhradní díly by měly být v prodeji. Zkus na tomto odkazu a nebo dej dotaz: onlineshop.cz/... Ještě mne napadlo zkusit prodejnu, kde tyto kráječe mají na skladě, zda by ti z prospktu nějaké opravny nedoporučili. *klik* Ještě zkusím pohledat nějakou opravnu a případně doplním. *tuc*

doplněno 06.02.12 12:40:

Zde jsem ti jich pár našla - to jsem vybrala Pardubický kraj. Možná i projdi sousední kraje. firmy.cz/...*klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]