Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám asi 5 let kovový kuchyňský kráječ HYUNDAI FS 804 e, který dosud dobře sloužil. Nyní mi na boku popraskalo takové čílko z černého plastu, je tam zapínací knoflík a všechno se to obnažilo. Potřebovala bych ten plastový díl vyměnit.
Nevíte, prosím, někdo, kde a kdo opravuje tyto výrobky /kráječe/ zn., HYUNDAI? Na netu jsem nic nenašla. Moc děkuji - Jaga.
Tohle je on:
Jaguško, našla jsem v nabídce stejný typ: bilyraj.cz/... , takže by neměl být s opravou žádný problém a náhradní díly by měly být v prodeji. Zkus na tomto odkazu a nebo dej dotaz: onlineshop.cz/... Ještě mne napadlo zkusit prodejnu, kde tyto kráječe mají na skladě, zda by ti z prospktu nějaké opravny nedoporučili. Ještě zkusím pohledat nějakou opravnu a případně doplním.
Zde jsem ti jich pár našla - to jsem vybrala Pardubický kraj. Možná i projdi sousední kraje. firmy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.