Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes v noci mi zamrzla voda v baráku v plastových trubkach vodu mám taženou v nezazděné místnosti tak se ani nedivím že to zmrzlo prosím o radu jak rozmrazit nebo co mi poradíte děkuji
Pokud máte možnost dát do místnosti ,kde vám voda zamrzla tak doporučuju tam dát elektrický konvektor a nechat ho topit aspoň jeden den. Měl jsem úplně stejný problém před 2 dny,předělávám barák a taky mě zamrzla voda v plastových trubkách,vyřešil jsem to tík,že jsem do místnosti dal kamna na dřevo a topil jsem tam celý den a voda do rána povolila,kouřovod jsem vytáhl oknem ven okno jsem vycpal vatou,jinak to nešlo protože jsem neměl dodělané topení v domě.
z toho si ni nedělej já to mám v tubexu ,,ve zdi ještě objeté vatou a zamrzá mě to také ale jen studená teplá nikdy ač jsou těsně u sebe a studené obě,mám tu výhodu že když pustím teplou tak to povolí za chvilku,taky jsem se bál aby to neprasklo,ale mam to už tak 5 let a dobrý ale do budoucna to musím táhnout jinudy,jinak to nahřát fenem nebo jiným zdrojem tepla,
když je mínus 20 tak to už začíná být problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.