Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možnost dotací na zateplení

Od: josef1961 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda existují dotace na zateplení okálu.Máme okál 104 BP s dadatečně dodělávaným podkrovím.Okál byl stavěn v roce 1992 a od té doby je v takovém stavu jak byl postaven akorát bylo dodělávané svépomocí podkroví.Předem děkuji za odpověď.S pozdravem Tyml Josef Blovice

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím,že do konce roku 2012 existuje program Zelená úsporám,do něhož spadá i příspěvek na zateplení.

Na Vašem místě bych zkusil najít na internetu pár firem,které zateplení provádí a pokud budete mát štěstí,firma za Vás může zpracovat a vyřídit žádost.

Já se takhle zajímal o zateplení střechy a hned první firma,na kterou jsem na internetu narazil,mi to nabídla.

Ale informace,kterou jsem uvedl,pochází pouze od nich,já ji neověřoval.

Zajímal jsem se o tuto problematiku minulý týden.Psal jsem paní,která je uvedená v kontaktech ( zelenausporam.cz/... ) a ty odepsala,že pro tento rok je zel.úsporám zastavena.Tak mi je divné,že mnoho firem tuto "službu "stále nabízí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]