Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samolepky na zed

Od: aaa1 odpovědí: 6 změna:

Dobry den uvazuji o samolepkach na zed.nikde jinde jsem je nevidela nez na internetu muzete dat tip kde se daji koupit v obchode?slysela sem ze i u vetnamcu jsou k dostani...okres Prostejov,Prerov,Vyskov Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měli je například v Mobelixu v Praze. Ale už je to nějaká doba.

kjaneckova*
hodnocení

0x

Já mám doma dekorační nálepky od Wiky. Nejsou vůbec drahé, můžou je prodávat různá papírnictví nebo hračky. Nebo jdou objednat přes jejich web.

hankauk*
hodnocení

0x

Samolepky na zeď má Ikea, Hornbach... Viděla jsem je i v Globusu.:)

amazing*
hodnocení

0x

Já mám doma dvě dekorace a obě dvě jsem koupila na Aukru. Mám takovou zkušenost, že v obchodě jsou lepící dekorace o dost dražší...v Prostějově se dají koupit v OBI (hodně předražené) a nebo v DASU vedle spořitelny, ale tam mají dekorace spíše do dětských pokojů.

jabraka*
hodnocení

0x

Já tyto samolepky nakupuji v prodejně Horschuch,velkoobchod ten rozváží zboží i na objednávky prodejen papírnictví a tapet do okresů.Stačí se informovat.

JABRAKA

Ukázka z katalogu

Samolepky na zed

kajalinek*
hodnocení

0x

mámdobré zkušenosti , také se mi to líbilo , ale ty levné a z tržišť jsou dobré možná na sklo a to si ještě nejsem jistá.Koupila jsem taky levnou kolem 100 kč nalepila na zeď bylo to hezké ale ráno už byla dole vůbec to nedrží možná kdybych to přilepila lepidlem.Tak jsem si na internetu ( tehdy ještě nebyly k dostání v obchodě ) koupila stála sice kolem 700 kč , super.Né že se sní pracovalo dobře , ale taky vydržela5 let. Byla by stále ale museli jsme škrábat zdi a tak jsem si koupila jinou.Dalo se sní manipulovat odlepit a zase přilepit bez poškození omýtky a folie.Jsou věci na kterých bych já nešetřila mám s tím zkušenosti , ale na druhou stranu jsou i některé věci levné a dobré např. samolepící dekorace z Ikei . Kája

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]