Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si malý parní čistič v TCHIBO a zkoušela jsem s ním čistit spáry v koupelně, moc to nešlo, spíš vůbec. Taky jsem zkoušela použít k napaření prádla, ale byly dost velké úkapy vody. Četla jsem na netu, že je i k tomuto použití. Tak nevím. Ještě zkusím okna a když tak ho asi vrátím.
Uvítám nějaké zkušenosti.
Nesmíte věřit každému nesmyslu, který vidíte v televizi. Když se trochu zamyslíte nad funkcí takového čističe - kam se poděje uvolněná špína (i kdyby jí čistič nakrásně dokázal rozpustit třeba na záclonách)? Aby Vám nekapala na zem, musel by mít čistič také nějaké odsávání. Tím, že na něco pustím nepříliš horkou páru, mi špína nezmizí. Kdyby byla opravdu horká, většina čištěných předmětů by to nepřežila, nehledě na to, že by byl čistič životu nebezpečný.
Mám větší parní čistič je i na podlahy a je na prd...vůbec ho nepoužívam.Má rada...vrátit nebo vyměnit za něco užitečnějšího.To je ale jen můj názor,ale ještě tady nikdo nenapsal že je to dobrá pomůcka pro uklid kterou používa běžně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.