Nejste přihlášen/a.
Netěsnila mi ta guma dole u výpustě. Už byla spuchřelá (7let). Koupil jsem v Obi novou a hrůza. Pořád to protéká - stylem chvilku dobrý, pak mě to probudí třeba v noci. Dělají se ty gumyová těsnění nějaká měkkčí, to nové mi přijde dost tvrdé. Zkoušel jsem i zatížit celý ten píst, aby byl větší tlak na tu gumu dole. Zlepšilo se to, ale občas to stejně propouští.
Řešil to někdo?
Kdysi jsem řešila také tento problém. Nakonec jsem přišla na to, že to nebylo těsněním dole, ale nětěsností napouštěcího ventilu a přetékáním vody přes trubku, která vede do odpadu. Vyměnila jsem celé to napouštěcí zařízení, která jsem koupila v železářství za 100 kč. A byl klid dalších mnoho let.
Dost dobre nechapu, jak te to muze budit az v noci, prece kdyz odchazim od Wc, tak vidim, jestli proteka a nebo ne. Pokud to zacne protekat az v noci, pak je chyba v napousteni a ne ve splachovani.
Řeším, každé cca čtyři roky. Nejprve těsnění obrátím a pak měním za nové. Zatím to vždy pomohlo. Fakt je, že ale čistím a odvápňuji HCL. Dělal jste to také?
Nevím co je HCL? Jinak čistil jsem prostě jen průplachem čisté vody. Teď to zkusím tím horkým octem a uvidím. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.