Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pračky BEKO

Od: zalesakfranta* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

Máte někdo zkušenosti s výrobcem BEKO?
Zaujala mě tato pračka: expert.cz/...
Jen tuto firmu vůbec neznám.
Díky Franta

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle jsou nejporuchovější stroje s nulovým servisem v čr ale díky možnosti dopasování se daří opravovat...

A kdo už to někdy kuchnul ví že je to převlečené ardo... tedy šmejd šmejdů..

doplněno 03.02.12 17:06:

Vlky nemám nic proti miele ač si jejich technik za podložení nožky papírkem naúčtoval 2800,-

A ceny 20tis+ jsou prašule které má málokdo z mých známých na výplatu na měsíc...

Ona si nakonec své kupce najde ale to jsou ti co si nikdy nekoupí beko které je pod 5k ..

A jedno miele"ářům" nezávidím.. stěhovat takové těžké mrchy je hnus...

doplněno 03.02.12 21:29:

Lui dnes všechny podáváné pračky maji prakticky identické spotřeby jak energie tak vody... pak už jen čím levnější stroj tím větší spotřeba komponentů... rozdíly dnes dělá pouze různorodost referenčního programu...

hodnocení

0x

Před třemi lety když jsem vybíral pračku jsem byl několika odborníky od této značky výrazně odrazován. Ale upozorňuji znovu, že jde o relativně starou informaci, mohli se zlepšít.

natyd
hodnocení

0x

My máme od této značky myčku, v prodejně nám říkali, že s němi mají velmi dobré zkušenosti, že jsou velmi málo poruchové a když už tak servis je prý velmi dobrý...

hodnocení

0x

Nedám dopustit na pračku značky Miele, pere výborně, servis vynikající. Poruchovost žádná.

Na vaši pračku si hodně lidí stěžuje na servis a poruchy.

bruk600*

Asi ano v této cenové relaci to budou kvalitnější výrobky, jen nevím, zda je výhodnější si pořídit pračku MIELE za 30k na 20 let a to je otázka, zda skutečně vydrží i při své kvalitě těch 20 let, nebo 4x BEKO za 5k taky na 20let.

?*placni*

znackove-spotrebice.cz/...

?*hej*

A jaká je moje pračka? :D:D

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den,pračky BEKO jsou jedy z nejlevnějších na trhu a mají dvouletou záruku, kterou si lze i prodloužit. I ta prodloužená záruka platí (máme vyzkoušeno). Máme velmi tvrdou vodu a té je jedno, zda zničí pračku za 5, nebo za 20K a tak si kupujem BEKO s prodlouženou zárukou a nijak nás netrápí, že po 4-5 letech ji musíme vyměnit. Dříve jsme měli pračky renomovanějších značek a nevydržely víc a tak já vám BEKO doporučuji. Stejně jsou vnitřnosti všech těchto přístrojů vyráběny ve velkých sériích v jedné fabrice, většinou v Číně a my se tady pak dohadujem o kvalitě všemožných (nálepek) značek. Kvalita (nekvalita) je pak v cenové relaci okolo 5 - 20K naprosto stejná, limitovaná tou nejméně trvanlivou součástí.

lui*
hodnocení

0x

My jsme ji koupili z druhé ruky za pár korun. Na můj vkus je hlučná a blbne programátor. Nový stojí prý 3000kč. Motor taky 3000kč. Na druhou stranu pere kvalitně, perfektní rovnání prádla před ždímáním, malá spotřeba vody, a tím menší spotřba elektřiny.

doplněno 04.02.12 14:45:

Jen ještě doplním, koukám, že to sem nikdo zatím nenapsal. Je to turecká značka.

pleska*
hodnocení

0x

Já s ní mám zkušenost od babičky,je to snad nejhorší pračka,hlavně málo máchá a špatně odstředˇuje.Mám Boschku 17let,pere se každý den a bez poruchy.Můj kamarád opravář praček tvrdí,že nejlepší jsou Siemens a Bosch.Možná bych šel i do LG.

sisinka*
hodnocení

0x

Pracku BEKO ma jak moje kamaradka,tak i muj syn a moje dcera.Vsechny 3domacnosti si ji poridili za cenu kolem 6tis. a domnivam se,ze jsou vsichni spokojeni.

Ja mam doma uz par let Philco,a jsem spokojena.

hodnocení

0x

Nemáte náhodou někdo zkušenost s kombinovanou chladničkou s mrazákem jmenované značky?.?.? Máma ji někde viděla(dost levnou) a usmyslela si že ji koupí.

luda*
hodnocení

0x

zdravím , zakoupil jsem pračku BEKO loni , právě ji reklamuji po 11 měsících. po týdnu se mi ještě neozvali zda tedy někdo přijde na servis či - ale max v pondělí prý určitě zavolají tak budu čekat. Jinak před 7 lety jsem zakoupil brand za 25K ještě v záruce 2x v servisu po 7 letech kaput. Takže podle mě nemá cenu kupovat drahou pračku jak už před mnou někdo psal kouit pračku na 5 let se zárukou 5 let vyjde to opravdu stejně možná levněji než koupit drahou , která stejně víc jak 10 let nevydrží už nejsme v sociku kdy TATRAMATKA prala 10-20 let bez problémů a opravil ji normal servisman za pár kaček - případně lepší domácí kutil. Dnes přijede servisman podívá se na pračku - to je řídící jednotka cca 3500-5000... takže v podstatě nová levná pračka nebo půlka o trochu lepší pračky

Brand a beko je jedna linka jen se mění loga :D

Se musí umět no...

kenny*
hodnocení

0x

Mám pračku Beko už několik let, asi 6, zatím jen dvě drobné opravy v řádu několika stovek, Beko mám i lednici s mrazákem, stejnou dobu jako pračku a zatím bez závad. Myslím, že je to značka jako každá jiná. Nesetkala jsem se s tím, že by ji v prodejně někdo nedoporučoval či že by opravář tuto značku hanil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]