Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám kotel Dakon dorf 20 teprve 14 dní a mám problém s palivem v násypce.Topím uhlím ořech 1 a pokud přiložím více jak dvě lopaty ,tak uhlí se speče v násypce a proří v ní a zůstane tam zaseklé.Napomáhá ani prokládání dřevem. Nemáte někdo nějakou radu? Děkuji
Děkuji za odpověd,popravdě mám Buderus logano 20 ale ten je totožný s dakonem.Ptal jsem se na to prodejce a on my řekl že je určen pro hnědé uhlí a černé jako náhradní palivo.Tak nevím jestli mám koupit hnědé ,ale já myslím ,že to bude to samé ,uždyt to hnědé hoří ještě hůř.Nemáte stím zkušenost?
Viz des. Kdysi jsem také měl Dakon s násypkou a věčné problémy se spekáním se uhlí. Několikrát ohořelé vlasy, obočí když to bouchlo po otevření horních dvířek, popraskané rošty, násypka totálně zalepená dehtem, ve sklepě jak v pekle atd. Šel na recyklaci. Zkuste hnědé uhlí, to tolik nedehtuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.