Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dostal jsem možnost si umístit poutač cca 80x80cm na naše obč. sdružení a tak přemýšlím, zda se do toho pustit sám (a pak tedy jak) a nebo jestli nemá cenu se s tím babrat a nechat si to udělat někde v reklamce.
Plocha je tedy cca 80x80, čili je potřeba nějaká deska (já bych dal asi kus překližky nebo olaminované dřevotřísky), což je ještě v poho. Horší je jak na to dát ten vlastní reklamní text... nepotřebuju nějakou pecku, jen pár řádek textu. Malování písmen štetcem, to asi bude vypadat strašně, ne? Co třeba koupit taková ta papírová písmenka na nástěnky a nalepit to na to? Nebo vytisknout něco na PC a nalepit to na to? Ještě mě pak napadá vystřihnout nějakou šablonu a stříknou to sprayem...
Problém je, že je to venku...
Máte nějaké tipy?
Předem díky za info.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.