Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vystěhovat bývalku pokud nepujde sama?

Od: appleiweb* odpovědí: 22 změna:

DObrý den mám problém. Žil jsem s partnerkou rok v pronajatém bytě(smlouva je na mě a trvalé bydliště tu nemá) a včera jsem zjistil že mě podvádí a tahá si sem nějakýho frajera když jsem v práci. Já se chci zeptat zda existuje nějaká cesta jak jí odsud úředně vystěhovat pokud nebude chtít odejít sama? Napadlo mě kdyby to zašlo do extrému tak že bych na ní poslal policajty že to tu nelegálně obývá ale nevim jestli tu nejsou jiný varianty. A pokud neni napsaná v nájemní smlouvě je nějaká výpovědní doba za jak dlouho ji můžu vyrazit? Dík

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

4x

Sbalit jí věci, vypakovat, vyměnit zámek na dveřích a hotovo :)

To je jednoduché. Nemá tam co dělat, Vy s ní bydlet nechcete. Důrazně jí řekněte, ať se zbalí a odejde. Dejte jí čas dle svého uvážení (dva, tři dny apod.), s tím, že pokud to neudělá dobrovolně, vyhodíte jí sám. Jak se píše výše, vyměnit zámky a ať jde třeba na hotel.

doplněno 02.02.12 09:09:

Můžete jí klidně říct, že se k Vám bude stěhovat Vaše nová přítelkyně a ona, že už tam nemá co pohledávat. Je to jen Vaše rozhodnutí a máte na něj právo, klidně ze dne na den.

hodnocení

2x

kdyby to bylo na mě,už je venku...žadne dva tři dny,hned teď...

stirecek*

Není nic jednoduššího než vyměnit fabku. Dítě bych do toho netahal, to bych jí dal, až se vrátí domů, stejně tak i věci jen pod dohledem. Ženské umí být hodně mstivé a když člověk není doma, berou co vidí.

lidka*
hodnocení

1x

I když není psána v nájemní smlouvě, nedával jste majiteli bytu oznámení, že tu bude s vámi bydlet? V každém případě bych ji vyzvala, aby se odstěhovala se svými osobními věcmi v termínu do . . . . . . řekněme 14 dnů - vypsat přesné datum, protože nemá žádné právo bydlení v bytě . . . . . . . Pokud tak neučiní, že vystěhujete její věci za přítomnosti policie (nebo svědka) a uložíte je např. ve sklepě a nebo půdě, kde si je bude moci vyzvednout za vaší přítomnosti. Ještě bych tam možná napsala, že hrubě porušuje dohodu o společném bydlení. A hlavně ji to pošlete doporučeně (na dodejku), ať máte doklad o převzetí.

doplněno 02.02.12 09:19:

Takže ono je to ještě složitější, než jsem si myslela - podle vaší odpovědi. To už je skutečně záležitost pro policii. :(

machp*
hodnocení

1x

to že ste jí heknul stránky nikomu neříkejte mohla by vás žalovat a my to nikomu neřeknem*smich* je to jako s dopisním a jinným tajemstvím na to nemate právo, vůbec jse o tom nezmiňujte nebo jen že jste je slyšel jak se domlouvají ,normálně bych ji vyhodil

uska*

Pokud přítelkyni nevyrazíte IHNED a dáte jí dva tři dny, tak vám zůstanou oči pro pláč. To byste musel mít tři dny dovolenou a svůj majetek si ohlídat. Jinak vám zůstanou holé zdi.

pet13

Vyhodil bych jí hned ,nebudu riskovat , že se jí povede plán co měla . A dítě normálně ,hned volat policii , že vám ho tam nechala , že jste ho vzal do bytu . V manželství je to horší ,ale tohle je pohoda . Jinej zámek a za 10minut už tam nebydlí :D

krkovicka*
hodnocení

0x
Rozchod?Zkrátka ji říct že už tu pro ní neni místo.Veme si to co si sem přinesla a táhni...
Jeden příklad:Poproste kamaráda at Vám sežene dívku na divadlo,nebo jestli máte neokoukanou.Vemte si ji domů,kupte lahvinku vína,popíjejte a když ta vase prijde domů,z práce tak aby Vás s ní tam viděla.Dělejte že nic.Jestli to ta vase nepochopi že už tu neni místo pro ní tak volejte policisty.Byt je pronajatý?Nema tohle řešit majitel?
A tohle divadylko pomohlo už dvěma párům k vystěhování partnera.Osobní zkušenost;)
appleiweb*
hodnocení

No ona sežrala včera nějaký prášky a já se tu musim teď starat o její dítě ale i to mám vyřešený že jí dam do Klokánku a tam si jí pak vyzvedne. Jinak mam dokonce i screeny z jejího facebooku kterej jsem jí hacknul jak plánovali s tim frajerem jak mě kuchnou takže asi pujdu rovnou na policiia necham jí vystěhovat a ještě na ní podam trestní oznámení

Takže je to ještě zamotanější...Dítě nemá prarodiče, kteří by si ho u Vás vydzvedli a dál si tuto záležitost kolem vnoučka vyřešili? Asi by to pro něho bylo lepší řešení, je to přece jen dítě, které za nic nemůže. Je to ale na Vašem uvážení.

Jééžiši, co jste si to nabrnknul! *sok*

hodnocení

0x

okamžite vypakovat čas bych jí nedal a na vyhazov bych dohlíd pokud by si neodvedla dítě volam policii *cert*

appleiweb*
hodnocení

Tak jsem na ní vyrukoval s tim že jí ukončuju dohodu o podnájmu a ona samozřejmě začala kecy typu že už mě nikdy nepodvede a že si zruší facebook atd... Na tyhle starý triky neskočim. Má tu pytle a až se vrátí z nemocnice buď si je odnese nebo půjdou směr sklep

*hej* než se vrátí z nemocnice at máš na dveřích novej zámek *palec*a až jí budeš pakovat vem si k tomu svědka náhoda je vůl *cert*

appleiweb*
hodnocení

Tak je pryč a nechala tu všechny věci s tim že se údajně jde zabít tak nevim kam půjde teď. Dítě jí sebrala sociálka a já si řikamjestli to fakt neudělá.

machp*

normální vyděračka a ještě ktomu blázen dál od ní

hlavně žádnou lítost at do toho maléru znovu nespadneš *zed*

jinak gratuluju k hladkému průběhu *cert*

jan123tar*
hodnocení

0x

Jak to dělají ženské?

Sbalit kufry za dveře,vyměnit zámek ja po ptákách.

Pokud nemá kufry,stačí krabice nebo igelitka.Šamstrovy rozbít hubu.

appleiweb*
hodnocení

Jak mužete soudit nikoho když nevíte co mohlo být a zda si tady nikdo nevymyšlí,nebo za jakych okolnosti tohle vzniklo jde videět jaké sou lidi svině!

hop®

Pokud jsi svůj dotaz a prosbu o radu myslel vážně, pak asi můžeš brát vážně i většinu dobře míněných rad.

Pokud sis ale tím dotazem chtěl jen udělat legraci a zkrátit dlouhou chvíli, pak si sám odpověz na otázku, jestli není svině člověk, který zneužívá času a námahy ostatních lidí, aby se pobavil. Zapátrej ve svém vlastním svědomí a věř mi, na každou svini se někde vaří voda...

ludak*

To máš tak,že když sem napíše dotaz vyhazovaná osoba tak jí lidi budou taky radit jak se nenechat vyhodit a budou zas vycházet z údajů co od ní dostanou.

*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]