Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s odhadem nemovitosti? Pro zajištění úvěru ze stavebního spoření budeme ručit naším budoucím domečkem a v momentální fázi pouhého papírování musíme zajistit ohad tohoto domku...Nevíte někdo, co všechno je k tomu potřeba? Moc díky za odpověď!
Zajistit si odhadce, a to takového, aby byl odhad pro stavební spořitelnu akceptovatelný. Nedali Vám nějaký "seznam" odhadců, z kterého můžete vybírat? Já mám pocit, že když jsme před třemi roky kupovali RD stejným způsobem jako Vy, náš fin. poradce měl nějakého spolupracujícího odhadce. Na spořitelně Vám určitě nějakého doporučí, popř. upřesní, zda to může být jakýkoliv.
Díky za odpověď. Odhadce nám byl spořitelnou doporučen. Spíš ale bohužel tápeme, z čeho bude "odhadovat", když domek ještě zdaleka nestojí
Prostuduje projekt - ten mu musíte dodat, podle rozměrů a dalších parametrů domku vyplní svoje tabulky, kde mu vyjede nějaká základní cena, kterou ve finále upraví podle momentálních tržních cen "v místě obvyklých"
Cena odhadu od 5 do 10t.
doplněno 01.02.12 07:42:Teď čtu níže, že máte jen nějaké fotky domku. Tomu moc nerozumím, protože ke stavebnímu povolení se dokládá projekt. A bez stavebního povolení se úvěr nedává ... Tak nevim, jde jen o nějaké předschválení úvěru?
Domek bude na ohlášku a o té nám nebylo řečeno ani slova, že by byla potřeba k samotnému úvěru...?
Jak tak zběžně koukám na podmínky bank, i ohlášení stavebních prací je mezi dokumenty požadovanými pro přidělení úvěru. Asi nezbývá, než se zeptat přímo u vaší banky.
Paajo,moc děkuju za Vaše odpovědi a hledání...zjišťuju, že problém je krapet někde jinde než v našem ptaní...někdo dostane za ucho
) Ještě jednou díky!
Teď, když na ten svůj dotaz zpětně koukám, tak jsem napsala krapet neúplnou informaci...omlouvám se za zmatek Chceme kupovat dřevostavbu, která se usadí na betonové patky...takže jediné,co máme momentálně k "rádoby našemu" domku v ruce, jsou webové stránky s fotkami
a v tomto stavu máme zajistit odhad
Ještě jednou se omlouvám za zmatky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.