Nejste přihlášen/a.
V koupelně mám starý typ obkládaček, které ale velmi dobře drží. Má někdo zkušenosti se samolepícími podlahovými čtverci? Vypadají slušně a lepení na důkladně přitravené staré kachle by neměl být problém. Jde o to jestli se nebudou odlepovat nebo posouvat, když budou položeny vertikálně. Uvažoval jem i o PVC nebo deskách ABiTTI, ale to je náročnější na díry pro zásuvky a baterie. Předem děkuji.
Moji mladí měli na stěně za vanou a kolem, protože se sprchují, lino. Bylo to bezva, udržovalo se to dobře, neprotékalo. Spokojenost. Asi před rokem si to podle nich udělali i tcháni. Zalištovali a pohoda. Je to hezké a praktické. Viděla jsem i lino se vzorem skleněných kachlí.
Jednu koupelnu v paneláku jsme před časem renovovali právě těmito čtverci.Bohužel se po asi půl roce ukázalo,že lepidlo je neustále polotekuté a čtverce doslova pomalu sjížděly po stěně dolů.V některých místech se úplně odlepily.Jsou prostě určeny na vodorovnou aplikaci.Desky ATIBITI je perfektní materiál,ale dost drahý.Několikrát jsem použil i lino,je to jen o výběru dekoru.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.