Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřez a skřínka pod dřez

Od: heterak® odpovědí: 5 změna:

Kde bych sehnat dřez a skřínku pod dřez?

Tyto dvě věci se vůbec neprodávají společně,ale odděleně.

Potřebuju koupit dvojdřez ze skřínkou. Sehnat tyto dvě věci a sloučit je,to je pro mě nadlidský úkon :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin82*
hodnocení

0x

Jo, asi jedině domluvit se s truhlářem a nechat udělat skřínku na míru. Mnohdy to nemusí být dražší než z obchodu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

eso-rmarket.cz/...

Copak je problém kdekoli v nábytku koupit dřezovou skříňku a k ní dřez? Každý má na skříňku a dřez jiné požadavky a tak je logická možnost tyto díly kombinovat.

rv*
hodnocení

0x

Obvykle se dřez upevňuje do vyřezaného otvoru v pracovní desce, která je nad spodními skříňkami. Dle velikosti dřezu se volí šířka spodní skříňky. Systém jednoduchý, blbuvzdorný a v podstatě i amatérem realizovatelný (je potřeba nějaké nářadí).

hodnocení

0x

Já řešil problém, že se mi nelíbily dřezy se skříňkami. Ale výběr byl opravdu veliký, začněte návštěvou takových těch klasických nábytkových obchoďáků stylu IKEA či jiná Kika. Pokud budete mít stejné trable jako já se vkusem, tak je pak možné najít substitut (v mém případě nerezové police) a nebo si nechat něco vyrobit na míru.

uska*
hodnocení

0x

VPolsku bez problému a dají na výběr z několika skříněk i dřezů za tisícovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]