Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,neví někdo ,jak to je s tou dotací? Nikde nemůžu najít podmínky .Zajímalo by mě jakou část uhradí a vůbec podmínky. .Nemůžu to najít.Na stránkách moravskosl. kraje nic není SFŽP ,taky ne.Nebo to alespoň nemůžu najít. Děkuji za info
doplněno 29.01.12 21:28:tak jsem to našel a nevypadá to špatně viz odkaz:: sfzp.cz/...
Já bych do toho nešel ,celých 15let budeš muset mít uschovány doklady od paliva které jsi k danému kotli nakoupil ,vždy 3roky zpětně .Po dobu 15 let kdykoli umožnit kontrolů ocasů na tvém pozemku.A kdybys někdy nemovitost prodal ,MUSÍŠ zajistit že nový majitel převezme tvé povinosti na sebe .Při dnešních a budoucích cenách elektřiny a plynu se stejně obyčejní lidé vrátí k pálení kde čeho ,pokud už to neudělali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.